in

Jemputan Ke Tea Party Glow & Glamour

Salam buat semua pembaca,

Mahu jadikan diri anda cantik jelita dan langsing sentiasa? Bagaimana menambahkan rasa aura glamor dalam diri anda? Pelajar macamana untuk kelihatan aktiif dan sihat di Tea Party Glow & Glamour!

Glow Logo Final | 4

Jom! Get ready untuk satu sesi bersama tajaan Glow & Glamour di mana korang akan didedahkan bagaimana untuk kelihatan lebih muda dan cantik!
 
Ha… Budiey dengan ini ingin menjemput 15 orang pembaca ke Tea Party Glow & Glamour dengan hanya menjadi penghantar email terawal. Tiada soalan dan tiada slogan! Sila emailkan kepada:

Tajuk Email: Saya Mahu Ke Tea Party Glow & Glamour

Sertakan juga maklumat peribadi:
Nama:
Alamat surat menyurat:
Email:
Nombor telefon:

Sila emailkan kepada:

301679647 9798145995 O | 5

Tapi dengan syarat, peluang ini terbuka kepada pembaca yang mahu hadir di Tea Party ini sahaja. Terbuka kepada semua wanita yang mahu kelihatan lebih cantik. Lelaki metroseksual yang nak tampil hebat pun boleh join!

Semua pembaca yang hadir akan diberikan Free Goodie Bag bernilai RM350 (Treatment Cash Voucher bernilai RM50 dan Free Facial / Body / Bust Teatment bernilai RM300).

Ini dia info tentang Tea Party Glow & Glamour:

Tarikh : Friday, 11th December 2009,

Masa: 1 pm – 3.30 pm

Venue : Amcorp Mall Studio
L3-01, 3rd Floor, Amcorp Mall, Jalan Persiaran Barat,
Off  Jalan Timur, 46050 Petaling Jaya, Selangor.

Celebrity Appearance : 
NADIA AQILAH BAJURI seorang penyanyi, penulis lagu, penari dan pelakon drama Tari Tirana pegang watak jahat bernama Chika.

Serta anda berpeluang untuk bertemu dengan CHANDRAN SEKARAN @ SHEGAR seorang pengarah seni dan juga stylish American Idol David Archulete, stylish untuk selebriti seperti Cheryl Samad, Jackly Victor, Nur Fazura, Imran Ajman dan ramai lagi!

Jom kepada pembaca yang nak hadir di Tea Party Glow & Glamour, silakan menghantar email kepada Budiey sekarang! 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

FILEM SETEM & MARHABAN DI ASTRO DI PAKEJ MUSTIKA

Hafiz Hamidun Menang Komposer Muda Berpotensi di Anugerah MACP