in , ,

Ujibakat Reality Show The Maverick Academy The Demon Chef Alvin Leung

Akademi Maverick adalah program yang memberi peluang kepada chef terkenal Alvin Leung untuk menginspirasi, membimbing, dan mendorong generasi baru menjadi chef dan pengusaha.

Alvin Leung

Pemohon dari seluruh Asia akan dijemput ke beberapa pusat bandar di Asia, dan mereka harus bersedia untuk menghadapi perjuangan dalam perkembangan kerjaya kuliner mereka.

Peserta akan diberi arahan sepanjang perjalanan dan diuji dengan cabaran-cabaran yang akan menguji kreativiti, kemahiran, dan ketahanan mereka. Adakah peserta akhir ini memiliki semangat, ketekunan, dan keazaman untuk bersaing dengan yang terbaik? Adakah mereka akan menonjol, atau tersingkir?

Pemenang akhir akan diangkat sebagai Murid dan Rakan Bisnis Alvin.

Ujibakat Reality Show The Maverick Academy The Demon Chef Alvin Leung

Akademi Maverick disokong oleh penaja utama Lexus, serta Dusit International, Mastercard, dan Lubuds. Program ini akan disiarkan di platform OTT popular di Asia pada tahun 2024. Teruskan mengikuti untuk maklumat lanjut!

“The Demon Chef” Alvin Leung, yang juga dikenali sebagai ‘The Demon Chef’, adalah seorang ‘Michelin Star Chef’ yang diiktiraf secara global. Dengan standard yang ketat, Alvin telah mencipta prestasi tinggi dalam dunia kulinari. Sebagai seorang bekas jurutera yang melompat ke bidang kuliner tanpa latihan formal, Alvin telah menggabungkan visi kuliner yang unik dengan kebijaksanaan bisnis untuk membina jenama yang terkenal. Bermula dengan restoran terkenalnya, “Bo Innovation”, yang memegang “2 Michelin Stars”, Alvin kini memiliki 9 restoran yang berjaya, termasuk Demon Duck Dubai yang terbaru.

Ujibakat Reality Show The Maverick Academy The Demon Chef Alvin Leung

Jom Sertai Uji Bakat Sekarang!

Akademi Maverick kini sedang mencari chef yang bersemangat dan berdedikasi untuk menggapai impian mereka dalam industri F&B. Jika anda memiliki semangat, keyakinan, kreativiti, dan kepakaran yang diperlukan, kami ingin ANDA! Permohonan dibuka di casting.themaverickacademy.com

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

MONOLOQUE

Album Lagu Perang Hijrah Dilepaskan Bersama Lagu Terakhir & Muzik Video

Jualan Tiket Early Bird Rainforest World Music Festival 2024 Kini Dibuka