in , ,

Mimi Lana & Syafiq Kyle Tak Bercinta, Tapi Mereka Kini Jadi BFF – Pengurus

Iman Tang, pengurus pelakon Mimi Lana dan Syafiq Kyle, menolak spekulasi yang mengatakan kedua selebriti itu kembali bercinta. Baginya, hubungan mereka hanyalah sebagai sahabat baik.

Iman memberitahu Kosmo Online bahawa walaupun Mimi dan Syafiq tidak jadi berkahwin pada 18 Ogos tahun lepas, mereka masih baik-baik sahaja. Dia turut mengesahkan bahawa pada masa itu, dia bersama dengan mereka, dan mereka masih berhubungan baik.

Menurut Iman, baik Mimi mahupun Syafiq, masih menjaga hubungan profesional dan baru-baru ini mereka bersama-sama menjalani sesi fotografi untuk mempromosikan pakaian tradisional.

Walaupun sebagai pengurus, dia terbuka jika kedua-dua pelakon itu memutuskan untuk bersama lagi, tapi pada masa ini, mereka sibuk dengan kerjaya masing-masing. Dia juga berharap agar jika ada berita baik mengenai hubungan mereka, mereka akan memberitahunya lebih awal.

Sebelum ini, Mimi dan Syafiq sepatutnya berkahwin pada 18 Ogos dalam sebuah majlis di Janda Baik, Pahang, tetapi mereka membatalkan majlis pernikahan seminggu sebelum tarikh tersebut.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

RIZKY FEBIAN

Rizky Febian Menangis Teresak Sebelum Lamar Mahalini Depan Keluarga

HIDAYAH ABAM HAMZAH

Itu Bukan tunang Tetapi Jejaka Misteri Itu Adalah Anak Saudara Hidayah