in

Intan Ladyana Selebriti Paling Anggun di Parti Nona 2010

Budiey nak ucapkan tahniah untuk pelakon Intan Ladyana kerana mendapat Anugerah Selebriti Paling Anggun di Parti Nona 2010 yang diadakan di Hotel Crown Plaza Mutiara, Kuala Lumpur. Intan Ladyana dapat sekalung rantai sumbangan Rafflesia. Weehuuuu… lumayan! Tak payah si dia kasi hantaran banyak-banyak lagi, kan?

Bagi Budiey, memang layak Intan Ladyana dapat anugerah paling anggun kerana Intan Ladyana sangat terkenal dengan aksinya yang manja. Rupa wajah manis remajanya memang fresh membuat siapa sahaja yang memandang akan tertarik dengannya.

Intan Ladyana dan Maya Karin… sama-sama anggun!

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. aku penah jumpe dia kat sg wang…dia bayar parking…klu kat party tu mungkin dia artis paling anggun kott tp waktu aku jumpe tu…dia la artis muka paling ketat dan sombong….dah la tak pandang org, wat muka plak lg…aduh laaa…saper la yg bg dia anugerah tu yerr?/…sejak tu aku gred kan dia ni sebagai artis plastik sebab dpn press or camera mmg dia pandai pretend mcm sweet tp hakikat nyer??…pd dia, ingat2 la….kerajaan pun buat kempen suh senyum, ko klu rasa jd artis sebab nak jd roll model, aku nak ko pikir la betul2 niat ko tu….

  2. daripada pakai mcm gini aku prefer lagi pakai tudung sekerat mcm dato’ ct tu.. wupun org duk kata tak betul tp sbg artis dah sgt2 bagus n sopan.. kan??

  3. Faizal tahir yg jantan tu bukak baju sume bising sibuk kenakan tindakan. Yg artis betina separuh bogel sume wat donno je. X paham tul aku. Agaknya kt malaysia ni aurat pompuan dr pusat sampai lutut je kot. Aurat laki satu badan…

  4. itulah manusia akhir zaman,perintah agama makin ditinggalkn, budaya barat lebih diagungkan, seolah2 inilah dunia utk selama2nya……….ada akal untuk berfikir,kukuh iman itulah penyeri, kalau manusia sudah kufur, tunggulah azab diakhirat nanti………..

  5. aku x rase die ni smbg..aku penah jumpe die kat amcorp mall time ngah shooting drama..aku tgk ok jek…xde smbg pun….xkan la di g mane2 asik nk senyum jek…nanti org kate gile lak….

  6. x anggun langsung……unggun ada la…. untuk jadi unggun api neraka…artis malaysia skrg dah jadi mcm artis hollywood….dedah sana,dedah sini….
    inikah namanya artis ISLAM?…..KAPAL SELAM KOT….

  7. Aku rasa juri Parti Nona 2010 ni mesti ramai lelaki…sebab tu bg Intan menang walaupun aku tgk corak bunga baju dia ala2 langsir kat Nagoya! Dahla nampak lurah dendam…ini ke anggun? Aku rasa Maya Karin lagi sesuai dapat rantai mutiara tu sebab baju dia lebih sopan dan dia sememangnya anggun dari zaman anak dara hinggala sekarang ni…

  8. caya largh kaq intan…kte mmg peminat fanatic akq…mmg x betul ar 0tak diowg ktuk akq…hakh3x…urm…by the way..congrate 2 akq c0z dpt adiah plg angun…lnx diowg ar nuck ckp akq perw…diowg jeloz jerk uwh coz diowg bkn artiz..hakh3x..akq wat dono sudah…smile alwayz…

  9. aku tak tau la apa perasaan org yang suka nak menayang lurah dendam ni. tak fikir ke kesannye kat akhirat nanti. kalau bukan Islam, lantak pi la. ni org Melayu, Islam plak tu. bukan aku nak budget bagus2…tapi rasa malu plak kaum sejenis dok pakai baju camni…sebab org lelaki dapat tengok keindahan diri wanita yang masih bujang…tak sket, tapi 30% dah kena tengok. adoiii..apa nak jadi!

  10. cube jadi contoh yg baik pade org lain.jgn jadi bangsa melayu yg rosakkan bangsa sendiri.bentuk pribadi yg elok supaye disanjung dan dihormati org lain dan mendapat keredoaan allah..

  11. sy ni peminat no satu intan, ske tgk intan berlakon…. semoga succes dan cepat2 kawin ngan kamal adli….

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Filem Menarik Sempena Tahun Baru 2010

Gambar Liyana Jasmay Jadi Pari-Pari