in

Heliza Helmi Penghias Kulit Majalah Lisa Keluaran Julai 2013

[dropcap]M[/dropcap]asalah jerebu semakin meruncing nampaknya. Di beberapa tempat, keadaan jerubu dah surut tapi menular pula ke arah tempat lain seperti di Pantai Timur.

Diharap anda semua menjaga kesihatan, kurangkan aktiviti di luar rumah dan minum banyak air. Seperti biasa, walaupun keadaan jerebu, Budiey masih meneruskan kerja-kerja menghadiri event dan sekarang ini, jika anda follow Budiey di Instagram, Budiey akan buat #LiveUpdate di Instagram. Jadi apa kata follow Budiey di Instagram untuk melihat gambar sekitar event yang Budiey hadiri.

Semasa menjengah di kedai buku tadi, Budiey terpandang sebuah majalah Lisa yang mana seorang gadis cantik bermata galak menghiasi muka depan. Tidak lain dan tak bukan, gadis yang Budiey maksudkan ialah Heliza Helmi.

Haaa, cantik tak, cantik tak?

Lisa

Heliza Helmi Penghias Kulit Majalah Lisa Keluaran Julai 2013

Edisi LISA Julai 2013 yang hadir dengan wajah baru dan padat dengan paparan yang lebih segar!

Budiey cubalah belek-belek, tengok apa yang menarik dalam majalah ni. Antara isu menarik edisi ini, Heliza kongsi perancangan masa depannya. BONUS! Memperkenalkan Trofi Cantik LISA- Lebih 100 deretan produk berbaloi pilihan khas untuk semua! Pesona artis dan pilihan pereka untuk koleksi Raya 2013! Serta hadiah promosi hebat untuk dimenangi! LISA, Setiap Bulan. Hanya RM3.90!

Lisa

Lisa

Lisa

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sunsilk Perkasa Wanita Malaysia Capai Impian

Beego Digelar Suami Dayus Gara-Gara Linda Seksi