in , ,

Fathia Latiff Serang Suami Heliza Helmi Pula! Dakwa Gagal Siapkan Rumah

Nampaknya Fathia Latiff memilih untuk terus bersuara dan menyerang sesiapa sahaja yang cari pasal dengannya. Macam sekarang ni nama Dato’ Sri Mahadi Badrul Zaman pula dipetik Fathia dan dituduh sebagai penipu.

Suami kepada penyanyi Datin Sri Heliza Helmi ini didakwa gagal menyiapkan rumah yang dibeli Fathia sejak lima tahun lalu.

Dah lima tahun bayar RM2,000 setiap bulan tapi rumah tak nampak bayang lagi?

Bukan hanya itu, Fathia yang mendakwa telah membeli rumah daripada syarikat Mahadi turut menyatakan dia perlu membayar ansuran sebanyak RM2,000 sebulan namun rumah yang sepatutnya siap tahun lalu masih tidak nampak bayang.

Saya boleh sahaja nak jemput dia sekarang untuk bersembang. Saya mahukan rumah saya. Kalau tidak siap juga, saya mahu buat tuntutan lain.

Dah lima tahun saya bayar RM2,000 setiap bulan. Mereka telah langgar kontrak. Janji nak siap tahun 2022, kemudian sekali lagi berkata begitu pada 2023 namun sehingga sekarang rumah itu masih belum siap.

Fathia yang kini berada di Osaka, Jepun juga menegaskan dia tidak akan pulang ke Malaysia selagi rumahnya belum siap.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Rizky Febian Artis Jemputan Konsert Lovechestra Mahalini Live In KL

BAMBAM

BamBam Duta Pertama Xiaomi Asia Tenggara Perkenal Redmi Note 13