in , ,

Gambar Pelakon Saus Kacang Ashraf Sinclair dan Bunga Citra Lestari

Semalam, jam 2 petang, telah berlangsung sidang media dan majlis pra tonton filem Saus Kacang di lantai 3, Tanjung Golden Villages TGV di Suria KLCC. Turut hadir bersama ialah pelakon utama filem ini iaitu Ashraf Sinclair dan Bunga Citra Lestari. Selain pasangan sehati sejiwa ini, Nadia Saphira, Marsha Milan Londoh, Bams Samsons, Christian Sugiono, dan Rima Melati. Telah ditayangkan di Indonesia pada tahun 2008. Sebuah filem yang kelakar dan romantis. Jangan lupa nonton!

Layari laman web rasmi filem ini:

http://www.sauskacang.com

Romantis

Sehati Sejiwa

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. hoho.

    baru je dengar interview diorang kat sinarfm tadi dalam kereta

    si Linda Onn kat studio cite pasal movie ni lah..

    rasanya movie ni sgt sesuai utk remaja dan mereka yang sedang hangat bercintan..

    komedi romantik .. sempoi

  2. Nice…cute…couple! 🙂

    Tapi aku tak bleh angkat bila si Asraff ni bobal telo Indon..
    Baru duduk sana tak sampai 2 tahun lidah dah tergeliat!

    🙁

    Kak Nita duduk berbelas tahun pat Vegas still
    bahasa Melayu dia masih power!

    🙂

  3. Eden nonggok UK dah 25 tahun masih lupo cakap omputih! Ashik cakap Molayu yo kek sini ha! 🙂

  4. Kalau peribahasa tu… setahu aku mengenai undang2 negara..

    Kan lebih senang cakap…

    Masuk kandang rimau… mengaum..
    masuk kandang kambing.. mengembik….

    Masuk mental hospital ? SAKIT JIWA LAH TUUUUUU….!!!

    wahahaha !

  5. aku x minat langsung ngan c ashraff nie…x tau lh nape…memg xpernh nak tgk drma kalu ada muka die…kaku je klu belakon…i give them 3 years time….member aku pun ada gak yg study kat indonesia terus kerja kat sana tp bahasa melayu lebih mantap dri ashraff yg baru tgal sana….

  6. ashraff ni bukan nya popular sangat…sekarang ni dengar2 kalau berbual terikut-ikut slang indonesia…mengada-ngada

  7. naina, aku setuju sgt ckp ko. aku nyampah giler skang ngan si cerap ni. haritu masa wartawan msia interview die kat msia, dia leh reply dlm slanga indon. tah hape2. dah lupe teros ke slang bahse melayu? nak kata dah dok indon bertahun2 tu takla. sedangka Anggun yg dok bertahun kat france masih boleh lagi ckp slang indon bila dia balik indon haritu.

  8. Huarghhhhh!!!!!,,,ngantuk baca komen kaorang ni….tu diaorang punya hal la..yg korang sibuk ni nape ekkk???…ermm…dh xde keja lain ker?? jgn jaga tepi kain org kalau tepi kain sendiri terlondehhhhhhhhhhh

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Peraduan Reka Tee Sempena Sambutan Jubli Perak TV3

Pass Percuma Showcase Anggun Elevation Acoutic di Hotel Istana