in

Gambar Aaron Aziz Berkemban Super Seksi

Sexynya Aaron Aziz berkemban!

Ternyata Aaron Aziz memang menjadi pujaan gadis – gadis di luar sana. Bukan sahaja kacak tetapi tampak sexy bila berkemban dan boleh dikatakan mempunyai pakej yang lengkap.

aaron berkemban

Kali ini, Aaron Aziz sekali lagi menunjukkan bakatnya mengorat awek. Tips ke – 7 adalah jejaka – jejaka sekalian perlulah fleks atau dengan kata lainnya menonjolkan otot mereka bagi menarik perhatian para wanita. Muka haruslah confident dan selamber. Jangan risau, tips ini pasti berkesan punya!

Aaron Aziz yang memainkan watak sebagai Arjuna Kasih, watak khayalan Ijam (Iedil Putra) yang diberikan masa 40 hari untuk mendapatkan awek ataupun dia akan bertukar menjadi lembut. Ikuti rahsia Aaron Aziz mengorat awek dan tips yang akan datang dalam filem Ngorat yang bakal mengorat anda pada 4 Oktober 2012.

Saksikan trailer Filem Ngorat

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Drama Merdeka Songkok Hitam Lakonan Razali Hussain & Namron

Samsung Hosts Developer Day at IFA 2012