in

Hurr.tv Lancar Rancangan Web #CarGoals

Laman online gaya hidup dan platform strim video, hurr.tv melancarkan rancangan web berkonsep terbaharu, #CarGoals yang menampilkan Instafamous atau influencer media sosial terpilih yang diberikan peluang untuk mengubahsuai  kereta yang disediakan sebagai edisi khas mengikut gaya dan cita rasa tersendiri.

#Cargoals

Hurr.tv melancarkan rancangan web pertama seumpamanya, #CarGoals

Rancangan web empat episod selama tiga hingga empat minit setiap satu akan mengikuti dua  influencer yang sedang hangat di laman sosial iaitu model dan usahawan remaja Nur Tasnim Shah Kirit (@tasnimshah_), dan pelumba F4 muda Isyraf Danish Mohd Ghazali (@Syafx), yang akan membuat modifikasi khas terhadap kereta pilihan masing-masing.

Di dalam Episod 1 dan Episod 2 #CarGoals, sebuah Perodua Myvi 1.5 putih menjadi pilihan Tasnim untuk dimodifikasikan dengan ciri-ciri penting yang sesuai untuk keperluan Tasnim.  Saksikan aksi Syafx pula di dalam Episod 3 dan Episod 4 di mana sebuah Perodua Myvi SE 1.5 kuning pilihannya dimodifikasikan mengikut cita rasa tersendiri. Kedua-dua kereta terpakai tersebut diperoleh dari MyMotor, portal dalam talian untuk pemilikan kenderaan.

Rancangan web #CarGoals ini memberi peluang kepada influencer seperti Syafx dan Tasnim untuk memberi pendapat dan pandangan secara langsung serta peribadi mereka terhadap kereta pilihan yang akan dibuat modifikasi, dan sekaligus memberikan penonton peluang keemasan untuk memiliki kereta edisi khas dengan harga yang berpatutan di [email protected].

Menurut Pengarah Saluran hurr.tv, Datin Elaine Daly, “Kami amat teruja untuk berkongsi bersama peminat-peminat Syafx dan Tasnim dalam memperkenalkan edisi khas kenderaan yang telah dimodifikasi oleh mereka. Lebih menarik, ia dijual dengan harga mampu milik dengan bayaran tempahan sebanyak RM1 sahaja di samping bayaran pendahuluan yang rendah. Secara eksklusif kereta ini boleh didapati di platform [email protected].”

Tambahnya lagi, “Di hurr.tv, kami sentiasa berusaha untuk menyediakan konsep dan kandungan terbaharu yang menarik untuk menghiburkan penonton kami. #CarGoals adalah salah satu daripada kandungan web hurr.tv yang kami telah sediakan seiring dengan kehendak generasi digital kini yang sangat dipengaruhi oleh media sosial dan pada masa yang sama menginginkan sesuatu yang berlainan dan eksklusif. Kami yakin #CarGoals akan mendapat sambutan positif daripada peminat-peminat kereta dan kaki mod.”

[email protected] adalah platform dalam talian yang diperkenalkan oleh hurr.tv bagi individu yang mementingkan kualiti dan keselesaan pengalaman membeli belah hanya di hujung jari. Sesiapa sahaja boleh membeli barangan yang merangkumi produk kecantikan, aksesori, makanan dan kini, kereta edisi terhad yang telah dimodifikasi melalui rancangan web #CarGoals.

Bagi mereka yang berminat, tempahan bagi kedua-dua kereta akan dibuka selepas episod kedua (9 Februari 2018) dan keempat (23 Februari 2018) disiarkan dengan bayaran tempahan serendah RM1 sahaja dikenakan. Kereta edisi khas Syafx akan dijual pada harga RM29,999 manakala kereta edisi khas Tasnim dijual pada harga RM18,888. Secara eksklusif, kedua-dua kereta ini hanya boleh ditempah di [email protected], dan tawaran ini hanya sah di Semenanjung Malaysia sahaja.

Pembeli bertuah bagi kedua-dua buah kereta berkenaan akan mendapat pelbagai faedah yang turut disediakan oleh MyMotor, antaranya bayaran pendahuluan yang rendah,  pinjaman dengan kadar faedah yang rendah, perlindungan insurans kereta percuma selama setahun, bayaran cukai jalan percuma selama setahun serta keahlian percuma selama setahun myassistbagi perkhidmatan bantuan jalan raya.

Untuk melihat sendiri apakah modifikasi khas yang dilakukan terhadap kereta pilihan Tasnim dan Syafx, saksikan episod pertama #CarGoals pada hari Jumaat bermula 2 Februari 2018 jam 5 petang di www.hurr.tv, dan episod-episod seterusnya pada Jumaat yang berikutnya pada jam 3 petang.

Untuk maklumat lanjut, layari www.hurr.tv atau ikuti kami di:

FacebookInstagramTwitter

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Konsert Panggung Suara Pitahati 2018 di DPAC

Firefly Airlines Website Gets a Snazzy Makeover