in , ,

Bersemut Baca Ucapan Hari Lahir dari Aiman Hakim Buat Zahirah Macwilson

“Selamat hari jadi pada wanita terhebat ini.”

Itu antara ucapan manis daripada pelakon, Aiman Hakim Ridza bersempena ulang tahun kelahiran ke-29 isteri tercinta, Zahirah Macwilson hari ini.

Aiman Hakim Ridza mengucapkan selamat ulang tahun yang ke-29 kepada isterinya, Zahirah Macwilson.

“Beberapa bulan ini memang sangat padat dan sibuk termasuk penggambaran, ubah suai rumah dan mengendalikan projek saya seterusnya.
“Otak saya terlalu sibuk dengan jutaan perkara sehingga boleh terlupa dan tersilap jalan untuk pulang ke rumah.
“Mungkin ini bukan sambutan terhebat untuk hari lahir yang normal tetapi satu perkara yang pasti ialah kami ada untuk antara satu sama lain dan akan menjadi topik perbualan sehingga tua,”

– Aiman Hakim Ridza

Meskipun jadual mereka sangat sibuk, Aiman mengaku bahawa mereka masih menyediakan masa untuk satu sama lain, walaupun kadang-kadang terlupa untuk pulang ke rumah kerana sibuk dengan pelbagai urusan.

“Apapun, saya ucapkan selamat hari jadi ke-29 buat wanita terhebat ini.
“Saya sayang awak dan terima kasih kerana menjadi diri awak yang sebenar. Semoga dipanjangkan umur dan dirahmati,”

– Aiman Hakim Ridza

Mungkin bukan sambutan ulang tahun yang biasa, tapi mereka berdua akan sentiasa berada untuk satu sama lain. Aiman juga mendoakan agar isterinya sentiasa dilindungi oleh Allah SWT.

Selain itu, Aiman juga meminta maaf kerana meminta Zahirah memeriksa tatabahasa dalam ucapan ulang tahunnya. Zahirah pula menyatakan kasih sayangnya kepada Aiman dan berharap hanya perkara baik yang berlaku selama mereka bersama.

“Kemudian beri telefon bimbit dan minta saya periksa tatabahasa.
“Sayang awak dan semoga berlaku perkara yang hebat sahaja sepanjang kita bersama,”

– Zahirah Macwilson

Walaupun telah menjadi tumpuan media sejak awal Januari disebabkan beberapa dakwaan, termasuk dari pelakon Fatiya Latiff, mereka berdua tetap memilih untuk tidak memberi respons kepada tuduhan tersebut.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Harith Iskander

Harith Iskander & The Hope Branch Bergabung Bantu Mangsa Banjir di Kelantan

Sharifah Amani Kongsi Berita Gembira Sedang Berbadan Dua Hamil Anak Sulung