in , ,

“Awak Tak Cari Ameena, Stop Cakap Saya Larikan Anak” – Shakilla

Kemelut hak penjagaan anak antara Shakilla Khoriri dan Fizi Ali nampaknya berpanjangan sehingga ke mahkamah.

Kesulitan berkaitan hak penjagaan anak antara Shakilla Khoriri dan Fizi Ali masih belum selesai dan sekarang telah dibawa ke mahkamah. Fizi, yang merupakan penyampai radio, membawa kes hadanah kerana tidak dapat mencapai kata sepakat dengan bekas isterinya.

Shakilla, seorang pelakon, mengungkapkan rasa kepenatan dengan dakwaan bahawa dia menghalang Fizi daripada berjumpa anak mereka sendiri. Dia juga letih dengan provokasi dan cerita peribadi yang dikongsi di media sosial.

Sebagai seorang ibu, Shakilla tidak pernah terfikir untuk memisahkan hubungan antara bapa dan anak. Sehingga kini, dia sentiasa berusaha untuk menyatukan mereka bertiga, tetapi merasa maruahnya dipijak dan dituduh tidak boleh move on.

Sekarang, Shakilla memohon agar diberikan ruang untuk merangka perjalanan yang baik untuk anak tunggal mereka, Ameena. Dia juga menegaskan bahawa pintu rumahnya sentiasa terbuka untuk bekas suaminya melawat anak mereka. Shakilla merayu agar Fizi berhenti menggunakan media sosial dan berkomunikasi secara baik-baik demi kebahagiaan Ameena.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

INTAN LADYANA

Filem Seram BANGLO SEKSYEN 12 Arahan Pertama Intan Ladyana

Nasihat Fizo Omar Selepas Kejadian Pengsan di Atas Sejadah Diserang Vertigo