in , ,

Mahu Selesaikan Masalah, Shakilla Khoriri Mohon Netizen Henti Kecam Fizi Ali

Pelakon Shakilla Khoriri memohon setiap pihak menghormati dirinya dan juga bekas suaminya Fizi Ali.

Shakilla Khoriri minta semua orang hormati dirinya dan bekas suaminya, Fizi Ali, yang sedang cuba selesaikan masalah penjagaan anak mereka. Shakilla, yang berumur 34 tahun, juga berharap agar orang ramai tidak menulis perkara yang boleh menyakitkan hati mereka berdua, terutama Fizi.

“Saya faham mungkin ramai yang emosi dengan situasi ini, tapi saya minta tolong jangan tulis perkara yang tak baik, terutama tentang ayah Ameena Sofia.

Maaf, saya kena cakap, tapi harap semua orang boleh hormat apa yang berlaku dan jangan buat isu ini lebih besar. Biarlah kami selesaikan sendiri,” katanya dalam sebuah video.

– Shakilla Khoriri
FIZI ALI
Fizi Ali

Dalam video yang sama, dia menerangkan permintaannya itu supaya Ameena dapat tumbuh dalam suasana yang baik.

“Saya tak nak Ameena dengar perkara buruk tentang saya atau daddy dia. Jadi tolong, berhenti tulis perkara buruk. Tulis doa dan perkara baik saja,”

– Shakilla Khoriri

Pada 22 Januari lepas, usaha penyelesaian isu penjagaan anak antara Fizi dan Shakilla tidak mencapai kata sepakat. Fizi juga tidak dibenarkan berjumpa dengan anaknya, Ameena Sofia.

Sebelum ini, Fizi berkahwin dengan Shakilla pada 18 Februari 2018, tetapi mereka bercerai dua tahun kemudian. Mereka mempunyai seorang anak perempuan bernama Ameena Sofia, yang kini berusia 5 tahun.

Fizi kemudian mengumumkan bahawa dia sudah berhenti menjadi duda dengan Siti Zulaikha, seorang ibu tunggal dan ahli perniagaan, pada 23 Oktober lalu.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Betul Ke Mawar Karim Bekas Isteri Akhirnya Kahwin? Ini Komen Fizo Omar

MIZZ NINA

Lama Tak Aktif, Mizz Nina Jadi Model Video Muzik Suami Bertajuk No Love