in

Anugerah MeleTOP Era Kembali Lagi (AME 2018)

Anugerah berprestij pilihan penonton, ‘Anugerah MeleTOP Era’ atau ‘AME’ kembali semula dengan edisi yang kelima untuk mengiktiraf para penggiat seni tanah air merangkumi bidang muzik, radio, televisyen, filem, dan digital.

Untuk penganjuran tahun kelima, ‘AME 2018’ masih mengekalkan format asal dengan memberi kuasa memilih sepenuhnya kepada para peminat untuk mengundi sendiri calon-calon kegemaran mereka untuk kesemua kategori yang dipertandingkan.

Selain mengumumkan senarai penuh calon Top 20 untuk 16 buah kategori yang dipertandingkan, kami juga bakal memperkenalkan gandingan hos utama yang akan mengemudikan acara gilang gemilang untuk penganjuran tahun ini. Siapakah mereka? Sama-sama kita ketahui kelak.

Turut hadir memeriahkan majlis sidang media ini nanti ialah barisan selebriti yang turut tercalon antaranya seperti Zizan Razak, Mira Filzah, Abam, Siti Nordiana, Syamel, Altimet, Hael Husaini, As’ad Motawh, Wany Hasrita, Haqiem Rusli, Ara Aziz, Tajul, Aiman Tino, Ismail Izzani, Nabila Razali, Projector Band, Floor88, Atmosfera, Caliph Busker, Hyper Act, Sakura Band, Xpose, Estranged, Cherpen Band, Putera Band, Siti Elizad, Shukri Yahaya, Aaira Ameena Azad Jazmin, Amarra Sofea, Farah Nabilah, Ariff Jiwa, Airit Rayyan Rizqin, Syatilla Melvin, SherivSamheizy, Amerul Affendi, Fendy Bakri, Yaya Zahir serta ramai lagi.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Green Target Group Memeterai Perjanjian Bersama Best Western Hotels & Resorts

Yang Anda Patut Tahu Tentang Drama DIA ANAK JENERAL Lakonan Fattah & Niena Baharun