in

Green Target Group Memeterai Perjanjian Bersama Best Western Hotels & Resorts

Best Western MesaHotel dan Mesahill Premier bakal dibuka di Mesahill, Nilai

Nilai, Seremban – Green Target Group dan Best Western Hotels & Resorts mengumumkan kerjasama bagi pembinaan Best Western MesaHotel dan MesaHill Premier yang bakal dibangunkan bertempat di Mesahill Nilai, Negeri Sembilan.

Kerjasama tersebut diumumkan secara rasmi sempena upacara menandatangani perjanjian antara kedua-dua pihak yang diadakan di MesaMall, di sini hari ini.

sky lounge3

Hadir menyaksikan upacara tersebut adalah Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri II, Datuk Seri Ong Ka Chuan. Hotel yang dijangka siap sepenuhnya pada penghujung tahun 2020 itu dilengkapi 206 buah bilik, dewan banquet dan bilik seminar. Projek itu juga menampilkan ciri-ciri pembangunan terkini dan turut dilengkapi Rooftop Sky Lounge dan Sky Walk.

Sementara itu, dua menara Mesahill Premier juga bakal dibina mengandungi unit-unit kediaman premium yang dilengkapi jambatan penghubung dengan kompleks beli belah MesaMall.

Best Western MesaHotel dan MesaHill Premier yang merupakan rangkaian pembangunan bersepadu baharu Mesahill akan menjadi nilai tambah kepada kejayaan pembangunan fasa satu dan dua nya yang sebahagian besar melibatkan pembinaan dan pembukaan MesaMall serta menara kediaman MesahIll, yang laris terjual pada 2017.

https://youtu.be/8174_c7tfQM

Projek ini memberi peluang kepada Mesahill untuk menyokong perkembangan pelbagai industri yang giat membangun seperti Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur, institusi pendidikan serta perdagangan tempatan. Secara positif, projek ini akan memberi impak yang cukup besar kepada sosio ekonomi Nilai dan kawasan sekitar.

Selain itu, rangkaian projek baharu ini akan membolehkan pembangunan berterusan dan pada masa yang sama mewujudkan pelbagai manfaat kepada para pelabur dan memenuhi keperluan penduduk di daerah tersebut.

Pengarah Urusan merangkap Ketua Pegawai Eksekutif Green Target Group, Datuk Tan Hong Lai berkata, “Kami mengukuhkan jenama syarikat dengan meneruskan pembangunan MesaHill seperti dirancang. Menerusinya, kami berhasrat untuk mengukuhkan kedudukan pasaran perbandaran sekitar Nilai”

Ini selaras dengan visi beliau yang bercita-cita menghidupkan landskap daerah Nilai secara menyeluruh sekaligus meningkatkan industri pelancongan di kawasan sekitar.
Untuk Keterangan lanjut layari www.greentarget.com.my

Berkaitan Green Target Group
Sehingga 2016, Green Target Group berkembang maju menerusi lima anak syarikat termasuk Green Hill Development Sdn. Bhd., Green Target Development Sdn. Bhd., Hari Lumayan Sdn. Bhd., Rising Sun Entity Sdn. Bhd. dan One Target Land Sdn. Bhd.

Berterusan membina portfolio cemerlang, syarikat ini kukuh dengang mengendalikan projek mercu tanda berprestij antaranya Green Hill Resident di Shah Alam, SMART 228 di Semenyih, Mesahill di Nilai dan Colonial di Raub.

Sebagai penambahan baharu di dalam portfolio syarikat ini, Innocity akan memacu perancangan masa depan Green Target Group dalam merangka pembangunan berciri khas sekaligus merencana destinasi hartanah bernilai tinggi. . Nilai Pembangunan Kasar projek ini telah mencapai RM3 bilion.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Perkongsian Kerjaya Mencabar Dalam PROFESION EKSTREM

Anugerah MeleTOP Era Kembali Lagi (AME 2018)