in ,

Aaron Aziz Membintangi Filem Supertots Supersquad The Movie

Aaron Aziz Membintangi Filem 3D Animasi, Supertots Supersquad The Movie

Netcarbon Sdn. Bhd. hari ini mengumumkan pemenang Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian (ABPBH) 2012 iaitu Aaron Aziz yang membintangi watak sebagai Laksamana Aaron dalam filem 3D Animasi, Supertots Supersquad The Movie.

Supertots Supersquad The Movie adalah filem yang berdasarkan siri animasi Supertots yang memenangi anugerah Animasi Terbaik di Anugerah NEF-AWANI daripada ASTRO pada tahun 2010 dan kini Supertots akan ditayangkan kembali dalam versi Bahasa Melayu di TV3 pada bulan Mei nanti.

Supertots Supersquad The Movie-Aaron Aziz.6

Filem Supertots Supersquad The Movie adalah filem 3D animasi pertama di Malaysia yang menggunakan teknik “Hybrid Motion-Capture” yang telah juga digunakan dalam filem Avatar dan Adventures of Tin-Tin.

Filem ini mengisahkan pengembaraan lima adiwira yang terpaksa merentas masa untuk menentang makhluk asing dari menguasai bumi di zaman ini. Sebuah filem epic komedi aksi, Supertots Supersquad The Movie mengandungi babak peperangan di angkasa, pertempuran di sebuah kampung dan babak cemas apabila makhluk asing mendarat di Bandaraya Kuala Lumpur.

Artis-artis terkenal tanahair juga membintangi filem ini iaitu Dafi sebagai Kapten Danny, Diana Danielle sebagai Elly, Radhi Khalid sebagai Blinq, Marina Tan sebagai Alan, Elza Irdawati sebagai Sasha, Naa Murad sebagai Dragonlord, Maya Arisa sebagai Ratu dan Megat Shahrizal sebagai Zeeboz.

Supertots Supersquad The Movie dijangka akan ditayangkan di Malaysia pada hujung tahun 2013 disusuli dengan tayangan di peringkat antarabangsa di lebih 20 buah negara.

Supertots Supersquad The Movie-Aaron Aziz.12

Supertots Supersquad The Movie-Aaron Aziz.10

Supertots Supersquad The Movie-Aaron Aziz.9

Supertots Supersquad The Movie-Aaron Aziz.8

Supertots Supersquad The Movie-Aaron Aziz.7

Supertots Supersquad The Movie-Aaron Aziz.4

Supertots Supersquad The Movie-Aaron Aziz.3

Supertots Supersquad The Movie-Aaron Aziz.2

Supertots Supersquad The Movie-Aaron Aziz.1

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Konsert Salaam Sami Yusuf

Tune Hotels Gives Back The World’s Largest Online Travel Auction