in ,

Zizi Akademi Fantasia 7

Zizi Akademi Fantasia 7

Nama Penuh: Nur Fazelah @ Zizie Binti Mohd Tahil

Asal: Semporna, Sabah

Tarikh Lahir: 23/01/85

Bangsa: Bajau

Status: Bujang

Agama: Islam

Pekerjaan: Penyanyi

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. zizi ada bakat ler… yang korang ckap sal mukanya tue kanpa macam la muka ko 2 cantik sangat hehe.. x sedar diri… ;`P
    TERUSKAN USAHA MU ZIZI SMUGA BERJAYA…
    Jangan peduli budk kurang ajr 2 x bersyukur langsung….!!!
    chayoo…chayoo…3x….!!!

  2. zie..aku tetap sokong ko zie…sampai jua impian mu ahhh masuk af ani…zie jgn pulang ko yg lupakan aku heheheh…aku doakan kejayan mu zie…jgn peduli ckp org yg ko bejaya….miz u zie…

  3. Hai zizi.. Sya nie pmnt awk tau. Sya suke lau awk rpat ngan obri.. Sya rase awk ngan obri spdan la.. Truskn usha mung zizi.. Jangan lupe afundi zizi,adelah

  4. kecewa zizi dikeluarkan.korg suka sgt qhaud,aril,akim tu semua nape.tengok bakat la beb.tenaga pengajar pun pilih kasih owh.bagi hafiz lagu yang tak popular.ketara sgt.aku nak pelangkung ker kepala principal bila minggu lepas dia bg aril pelajar cemerlang selain isma.TOLONGlah.SENGAL.kecian hafiz.dia tu kecik hati.aku rasa hafiz kena main2 la sepanjang mingu, then bila konsert baru all out, baru tenaga pengajar cakap ada peningkatan.bodoh.pengajar2 dah pilih kasih.masa konsert boleh pula nak bela si aril..bodoh..kalau AF bukan pertandingan menyanyi apa lagi…sorry yah aku tak mahu penyanyi yang menari, bergaya tapi suara haprak…

  5. Aku tngok rmai juga yng nk afundi masuk zizi..ksian juga ngan kwan2 zizi yng turut trsingkir..tpi bakat zizi lebih trserlah dari kwan2 dia..spatutnya zizi dpt top 5 pergi final..juara lagi bagus..tpi knapa zizi dsingkirkn? Rubisa trsingkir sbab kalah undian tpi zizi dsingkirkn dan bukan trsingkir..

  6. Klau ada afundi masuk tetap nak zizi yng masuk. Knapa yng lain mcm takut jer nk adakn af masuk ni? Takut plajar ksyangan korang akan kalah dgn undian af masuk? Jgn macam tu ler…kita lihat dari sudut positif ler beb! klau ada af masuk ni skurang-kurangnya satu prsaingan sengit akan berlaku…namanya kan pertandingan…klau tk der prsaingan bukan ler prtandingan namanya…lgipun…skurang-kurangnya plajar2 yng masih lgi tinggal tu dpt meningkatkan lgi usaha dorang untuk terus brjuang…skrang ni pun kita lihat dorang tu dh mcm tk der smangat lgi nk brtanding..masukkan jer lah zizi pasti sejarah baru akan trcipta!!!!

  7. Adanya afundi masuk zizi:
    1…Dpt meningkatkan semangat plajar yng tingal untuk terus bersaing.
    2…Kekecewaan pngundi zizi akan tertebus kerana penyingkiran itu adalah satu kesilapan.
    3…Lebih membukakan mata pengundi untuk terus mengundi dengan bijak.
    4…Akan lebih bynk prsaingan akan brlaku.

  8. zizi..
    u r d best..
    apsal zi bg yazid cincin??
    zizi wth aril mmg pdn..

    ape2 powm AFMASUK ZIZI!!!

    AFMASUK ZIZI!!!

    AFMASUK ZIZI!!

    ari 2 ramai yg x smpat undi zi bcoz zi buat pesembhn last skali..
    org len tkjut gile..

    tpi aku ttp undi zizi..

    pas zizi kuar aku trus x tgk af..diari mbosankn tnpa zizi..
    btol…x cye p ar tgk…

    pape powm… ADE LAH!!

  9. ..Ala..x yah nak wat AFMASUK ni…buang mase je..dah kuar tu dahla..kalau blh tiap2 mnggu buang 2 pelajar pun xpe….cpt skt abisnya AF ni..skrg ni AF ni pun bknnya best sgt…lps musim AF ni nnt, semuanye hlg ghaib ntah ke mne..cam biskut chipsmore..kejap ade, kejap xde…

  10. Tk kisah apa pun korang ckap kmi ttap mahu zizi trus brjuang dlm af7..klau tk dpt jdi juara pun tk per jnji zizi dpt masuk final..kmi rasa rindu sngt ler tk der zizi kt diari&konsert..hnya kmi yng brjiwa rock jer yng faham..zizi ttap rock!

  11. aq x suka le cara zizi,tlalu over sgt…. kalau da org bajau tue buat le cara bajau… loghat pun tukar p loghat kk.excuise ya… meluat tau..buat malu org semporna jak dah la gaya over melebih.. bajau x sedar diri…euw……….

  12. MCMMANA MALAYSIA NAK ADA ARTIS PELAPIS YANG POWER KLU BAKAT YG DICUNGKIL DR REALITI TV YG TERBAIK LA MAKSUD AKU ASYIK KENA TENDANG JER…BAIK TAKYAH ADA RANCANGAN MACAM NI KLU YG LAHIR DR PROGRAM SEBEGINI HANYA SEKADAR LAYAK NYANYI KAT KAROAKE…SUPOORT MEREKA YG BETUL2 ADA BAKAT AJER…GO ZIZI

  13. Nape zizi keluar…. x best tau zizi tersingkir… dia ada bakat nak ganti penyanyi rock seperti ella….masuk kan zizi ke dalam af… aku sedih tau zizi keluar…. singkirkan lah qhaud…qhaud nyanyi x best..sumbang… walau apepn zizi tetap roocckkkk…… i love u zizi..

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Sinopsis Filem Saus Kacang Lakonan Bunga Citra Lestari & Ashraf Sinclair

Profile SIDI Akademi Fantasia 7