in

Zizan Nin Akan Kahwin Sebelum Mei 2010

Tindakan Zizan Nin yang tidak mahu menghebohkan perkahwinannya membuatkan ramai peminat tertanya-tanya, bila dan dengan siapa Zizan akan kahwin. Tapi bagi Zizan Nin, dia sangat cool dan mahu menunggu masa yang sesuai untuk mengumumkan semua rahsianya.

Yang pasti, menurut Zizan, dia dan kekasihnya akan berkahwin pada sebelum hari jadinya iaitu sebelum bulan Mei. Untuk menjimatkan masa barangkali, Zizan mungkin akan mengadakan majlis pertunangan beberapa jam sebelum kahwin.

Zizan akan buat majlis kahwin bertemakan dalam taman tapi sederhana. Kekasihnya kini bukan dari golongan selebriti dan bekerja di pejabat. Namun, menurut sumber, dipercayai bakal isterinya adalah dari golongan orang yang berada juga.

Zizan kini baru selesai shooting drama Siong untuk Slot Lagenda TV3. Happy New Year Zizan Nin, semoga tahun 2010 ini, anda selamat menamatkan zaman bujang.

4245190048 8Ec4827A3E O | 4

4245190380 F62307A2B6 O | 5

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Program Catur Bistari

Memori AJL: Fesyen Lepas Bahu Iera Syazira