in , ,

Wanna Ali Batalkan Majlis Bertunang Dengan Kekasih, Yakin Ada Hikmah

Wanna Ali mendedahkan hasrat untuk mengikat tali pertunangan dengan seorang individu sebelum ini terkubur selepas hubungannya dengan lelaki terbabit terputus di tengah jalan.

Selebriti terkenal Wanna Ali, 26 tahun, dengan tegas mengumumkan keinginannya untuk mengikat tali pertunangan selepas hubungannya dengan lelaki terdahulu berakhir secara mengejutkan. Walaupun pertunangan yang sepatutnya berlangsung pada Disember lalu terpaksa dibatalkan atas sebab yang dirahsiakan, Wanna atau Nor Syazwana Mohd Ali menjelaskan bahawa dia tidak bersedih atau menyesal. Baginya, keyakinan bahawa sesuatu yang lebih baik telah ditakdirkan untuknya menjadi pendorong utama.

“Saya tidak sedih atau ralat kerana pasti ada sesuatu yang lebih baik ditakdirkan buat saya. Memang kadangkala terkesan juga apabila fikir tentang perkahwinan, namun saya yakin dengan jalan yang Allah tentukan untuk saya. Saya juga mempunyai tanggungjawab untuk membantu adik dan ibu. Mungkin Allah berikan rezeki untuk mereka melalui saya,”

Pelakon yang ditemui semasa majlis sambutan ulang tahunnya di Kuala Lumpur, baru-baru ini, menegaskan bahawa putus cinta bukan pengakhiran baginya. Sebaliknya, dia melihatnya sebagai peluang untuk lebih fokus pada pengembangan kerjaya lakonan. Malah, pelakon yang turut membintangi filem Polis Evo 3 ini berkongsi dengan gembira mengenai perancangan tahun ini.

“Tahun 2024 ini, ada banyak perkara yang saya hajatkan. Alhamdulillah, saya akan bekerja dengan produksi baharu dan melebarkan kerjaya saya untuk platform over-the-top (OTT). Selain itu, saya akan menunaikan umrah. Ini adalah hajat yang saya simpan sejak awal tahun lepas. Saya juga merancang untuk membeli sebuah rumah untuk keluarga. Sekarang ini saya masih menyimpan wang yang akan digunakan sebagai bayaran pendahuluan untuk membelinya nanti,”

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ganjaran & Kejutan Harian! Daftar Sekarang untuk Galaxy Unpacked 2024!

Khilaf Kaum Hawa, Adakah Kita Mangsa dalam Drama Bersiri HAWA