in , ,

Ganjaran & Kejutan Harian! Daftar Sekarang untuk Galaxy Unpacked 2024!

Ketika kita menghampiri dua minggu terakhir menjelang acara Galaxy Unpacked, tabahkan diri anda untuk melangkah ke alam potensi tanpa had dengan inovasi Galaxy terkini.

Jangkakan anjakan transformatif yang akan mentakrifkan semula pengalaman mudah alih anda, membentuk semula cara anda hidup, berhubung dan mengekspresikan diri anda melalui keupayaan AI.

Daftar minat anda sekarang sehingga 17 Januari 2024 untuk layak mendapat e-baucar eksklusif RM400 apabila anda membuat pra-pesanan Galaxy baharu. Selain itu, berpeluang memenangi hadiah misteri setiap hari dengan mengikuti langkah mudah di bawah:

Unlock Excitement With Daily Mystery Gift From Samsung Malaysia KV

Langkah 1: Daftar minat anda untuk Peranti Galaxy Seterusnya dengan mengklik pada pautan INI untuk menjawab lima (5) soalan tinjauan.

Langkah 2: Lengkapkan lima (5) soalan tinjauan untuk mengambil bahagian dan berpeluang memenangi hadiah misteri setiap hari.

Jangan lupa untuk menonton Galaxy Unpacked secara langsung di YouTube, Laman Web Rasmi, Facebook dan Bilik Berita Samsung Malaysia pada 02:00AM (Waktu Malaysia), 18 Januari 2024 sambil Samsung mendedahkan peranti yang akan membentuk masa depan mudah alih.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

CHA EUN-WOO

Viu Persembahkan 2024 Just One 10 Minute [Mystery Elevator] di Kuala Lumpur

Wanna Ali Batalkan Majlis Bertunang Dengan Kekasih, Yakin Ada Hikmah