in ,

Video Pierre Andre Diterjah Zubir Berita Harian Part 2

Video ini dirakamkan oleh pembantu peribadi Pierre Andre yang bergelar Etex. Kiranya video ini bahagian kedua selepas rakaman pertama dari pemilik blog ini. Yang penting, sekali tonton pun… memang kelakar gak la drama dalam video nih. Sakit perut di samping ada adrenalin memecah dada. Cemas!

Layaaaannn….

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. terok nye Zubir ni.Sampai hadang org utk dptkan cerita.Siap berkejar-kejaran lagi.He was soooo desperate.Why? Whats a big deal about Pierre’s luv’s life??Cerita hampeh je tu.Si desperado tu tak leh cari bahan berita yg lebih constructive ke? I think high time people in Berita Harian replace him.Dia dah too old for this job.Penat nak main kejar2 tu,blh sempot dibuatnye.Put him kat bahagian fesyen2 wanita atau kanak2.Atau better still, suruh dia resign so that dia blh mintak keje dgn Si Fasya sendat jadi PR or manager.Suits him well.

  2. gilo hapo si zubir ni bang??

    ai think it s time for him to join si sendat, kalo bukan other press to torn him down, the celebrities for sure dah lama buat kot…

    dia x de blog kan?

    too bad lah…

  3. halo,kerja kalau disuntik dengan emosi yang tidak terkawal,ini lah jadinya.hilang profesionalisme,hilang pertimbangan,hilang maruah diri dan mencabul maruah insan lain.setiap orang punya hak dan batasan yang perlu dihormati oleh individu lain.bila batas itu dilangkaui,akan terganggu emosi,akan lahir rasa benci,lalu tercetus persengketaan.

    saya kagum dengan kawalan emosi pierre.if i were u,i wouldnt think twice(punch,punch,punch)

    think positive,behave and peace

  4. Apa yg best / penting sgt berita drp PA smpai kna ‘trjah’ smpai tahap cmtu? Nsb baik la PA x naik antu walhal dh kata ‘Jangan Tegur’ . Pasni agak2 ada x crita tajuk ‘Jangan Interview’?

  5. pehal si zubir nih? sampai terkejar-kejar?

    pehal si piere nih? sampai dikejar-kejar?

    apa pun kita kena dengar penjelasan dari dua pihak .. baru adil.

  6. uuiittt.. abg zubir ngalahkan lari pecut negara lak aku tgk.. huahuahua.. sian dia msti mengah2 kan duk ngejar si PA tu.. bg aku la kan cite psl PA ni x de yg menarik or penting pun.. gasak dia la nk brcinta ngan sape pun.. abg zubir ooiii… udah2 la tu.. org x lyn blah je la.. tp kan btul ar respet btul ar kt abg zubir sggp main kejar2 camtu.. hehe.. caya lah..

  7. yarabii zubir..perangai cam budak2…apesal ko desperate sangat…jgn sebab kau, kredibiliti wartawan lain pun dicam tak beretika gak…ko dah la berpengalaman berapa taun lam dunia press nie..tak kan tak tau had&sempadan kot…tolong la zubir..dah la aku menyampah ngn tulisan kau..berubah la wei!!..kang nanti ko tak pasal jadi glamer bukan sebab ko bgs..tapi sebab ko [email protected]…sorry no offence!!!

  8. alah tak payah tengok video ni pun korang dah tahu perangai dia awak semua tengoklah kat B.POP online dia ada buat article tentang piere andre ngan PA tu,itik menghadang,dia dihadang,piere tak jawablah,piiirahh mabuk!!!benci ngan zubir,hoi berita harian or bintang popular berhentikanlah dia kerja menyampah aku tengok!!!!

  9. haha.
    lawak gle zubir.
    sggup keja mgejar juz nk dpt in4.
    ni myb sb piere ckp die wartawan dyrjana tu eyh.
    haha..
    owg kate zubir wartwn diraja.
    gle buruk lri2 mcm tuh.
    wakakaka.

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Show Bobby Kimball Toto di Hard Rock

Jadual Promosi Pelancaran Album Afgan Syah Reza di Kuala Lumpur Malaysia