in ,

Video Fara Fauzana Takut Ular

Siapa tak takut ular. Rasanya semua orang takut sebab ular memang boleh membunuh kot. Begitu juga penyampai popular Radio Hot FM yang sangat takut ular. Dengarkan pengakuan ikhlas Fafau dalam video ini:

Video ini dirakam di konti Hot FM pada hari Khami, 4 Oktober 2012.

Eeeeeee…. tengok pun dah geli kan? Seriau den tengok ni haaa.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Tokoh Malaysia dalam Jurnal Ikon Selangorfm

Kad Jemputan Resepsi Perkahwinan One Sofazr