in

Ucapan Ikhwan Bong Sempena Ulangtahun Ke-3 Budiey.com

Sempena dengan Ulangtahun Ke-3 blog ini, Budiey akan menyiarkan ucapan-ucapan dari selebriti setiap minggu. Setelah mewar-warkan tentang event tahunan Budiey.com ini dan menjemput para pembaca semalam, Budiey telah menerima beratus-ratus email dari pembaca. Terima kasih untuk semua yang sudi support. Terkejut jugak sebab ramai sangat yang nak join Parti Ulangtahun kali ini. Berbeza dengan tahun lepas.

Namun, Budiey meminta maaf kerana Budiey hanya dapat menerima sebanyak 70 orang pembaca sahaja. Ini kerana lokasi di Neway Karaoke Box memang terhad sikit. Neway Karaoke Box hanya memberikan 3 bilik untuk event ini. Dua hall besar untuk pembaca dan satu hall biasa untuk selebriti dan VIP. Diharap pembaca semua faham dengan keadaan.

Slogan tidak penting sebenarnya, kerana ia berdasarkan siapa cepat buat pembayaran, dia yang akan dapat jemputan.

Kepada pembaca yang dah comfirm, kita jumpa di sana!

 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

IZ OIAM Berjaya Ke Konsert Jelajah Promosi Filem Antarabangsa

Idea Dan Tips Berguna Untuk Makeover Rumah Anda