in

Ucapan Adam Sempena Ulangtahun Ke-3 Budiey.com

Budiey mendapat banyak sekali email daripada pembaca yang ingin hadir ke Parti Ulangtahun Ke-3 Sensasi Selebriti. Namun, Budiey meminta maaf kepada pembaca semua kerana terpaksa hadkan jumlah pembaca untuk memastikan dewan besar Neway Karaoke Box tidak bertukar menjadi tin sardin pulak nanti.

Jadi, seramai 80 orang pembaca telah pun dipilih. Untuk size T-shirt nanti, korang jangan risau kerana boleh pilih sendiri nanti semasa pendaftaran. Ini kerana korang yang hadir, diwajibkan untuk memakai T-shirt di parti itu juga.

Selain itu juga, Budiey akan mengadakan penyampaian anugerah untuk pembaca… nak tahu kategorinya, kenalah tunggu pada parti itu nanti. Suprise!

Untuk kalian, jutaan tahniah dan terima kasih atas sokongan yang tak berbelah bagi. Sehingga kita jumpa nanti di parti itu nanti.

Penyanyi Adam juga telah memberikan sedikit ucapan sempena ulangtahun ini… 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sekitar Suria FM Rancak Tour di Plaza Metro Kajang

Sekitar Movie Day Out Sensasi Selebriti Ninja Assasin: Part 2