in , ,

Ubai Terkejut & Tak Sangka Baru Tahu Shila Amzah Seorang Superstar di China

Pempengaruh media sosial yang juga merupakan suami kepada penyanyi, Shila Amzah iaitu Ubai mengakui terkejut apabila mengetahui isterinya itu seorang yang terkenal di luar negara.

Menerusi perkongsian di X, Ubai berkongsikan dia pertama kali mengikuti Shila membuat persembahan di luar negara iaitu di Macau dan tidak sangka memiliki ramai peminat disana.

Malah, Ubai berkata isterinya turut diiringi dengan ramai pengawal peribadi memandangkan jumlah penonton yang ramai.

Dalam pada itu, Ubai memaklumkan konsert berkenaan diadakan di Macau sempena sambutan Tahun Baru Cina dan pada bulan 3 berlangsung satu lagi konsert di China pula.

Perkongsian Ubai mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang turut bertanyakan kepada pempengaruh itu sama ada dia lupa bahawa isterinya itu merupakan penyanyi terkenal dan sudah mencipta nama di luar negara.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Marissa Dania Mengaku Dirinya Seorang Introvert, Minat Dengan Dunia Bisnes

Bulan Bintang Berhabis RM11 Juta Untuk Kempen The Terrrrpaling Raya