in , ,

Shila Amzah Umum Berita Gembira Sedang Hamil Anak Pertama Bersama Ubai

Penyanyi terkenal, Shila Amzah, akhirnya memutuskan untuk mengumumkan berita gembira tentang kehamilannya, menjawab desas-desus yang berlegar-legar. Shila, yang kini berusia 34 tahun, bersama suaminya, Ubai MZ, memilih untuk merahsiakan kehamilan ini sebelumnya, dengan tujuan memastikan kesejahteraan dan kelancaran perkembangan kandungannya.

“Ada sebab kenapa kami baru umumkan kepada semua orang. Kami buat demikian untuk memastikan tempoh kehamilan ini berjalan lancar. Terima kasih kepada yang mendoakan sebelum ini. Doakan semoga kandungan saya selamat dan dipermudahkan segalanya,”

– Shila Amzah
Shila Amzah Umum Berita Gembira Sedang Hamil Anak Pertama Bersama Ubai

Shila, atau Nurshahila Amir Amzah, memilih untuk berkongsi berita kehamilan ini melalui video yang dimuat naik di akaun Instagramnya semalam.

Dalam video tersebut, Ubai, selaku suaminya, turut berkongsi pengalaman suka duka yang telah mereka lalui sepanjang tahun lalu, termasuk kehilangan adik dan ibu Shila.

“2023 sebenarnya meninggalkan peristiwa manis dan sedih yang banyak mengajar kami berdua. Dalam tahun itu juga kami mengambil keputusan berkahwin.

Tahun lepas juga arwah adik pergi sebelum majlis pertunangan kami, diikuti pula pemergian arwah mak beberapa hari sebelum kami bernikah. Selesai cerita kami di tahun 2023 dan di tahun 2024 ini kami ingin membukanya dengan satu perkhabaran,”

– Shila Amzah

Sebelum ini, pengguna media sosial telah menjadi penyiasat amatur, mencurigai kehamilan Shila melalui perubahan mendadak berat badannya yang menjadi perbualan di platform tersebut.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

HAMDAN SENARIO

Arwah Hamdan Pesan Jangan Tinggal Solat, Buat Baik Dengan Semua Orang

KHAI BAHAR

Khai Bahar Jawab Fitnah Bercuti di Langkawi Dengan Geng Songsang