in

TV2 Siar Dokumentari SKUNK WHISPERER

Adakah haiwan liar pernah mencerobohi rumah anda? Bagaimana anda berdepan dengan situasi mencemaskan tersebut? Pada masa sama adakah anda mempunyai tikus dalam bilik atau kelawar di loteng rumah anda?

Cabaran Berdepan Hidupan Liar Dalam Dokumentari “Skunk Whisperer” Di TV2

Jika demikian, “Skunk Whisperer” Ned Bruha dan kru yang terlibat bersama dengannya sedia untuk dipanggil. Namun ianya hanya berlaku dalam dokumentari terbaharu bertajuk “Skunk Whisperer” yang bakal disiarkan Radio Televisyen Malaysia (RTM) bersiaran mulai 26 Januari ini, setiap Isnin, pukul 3.00 petang di TV2.

Lapan (8) episod dokumentari ini merujuk kepada silang antara Ace Ventura dan Crocodile Dundee, Ned Bruha: Skunk Whisperer mengambil maklum perkara itu dan membawa orang ramai melihat ke dalam dunia yang tidak menentu kawalan hidupan liar berperikemanusiaan di Tulsa, Oklahoma dan pertembungan di antara manusia dan binatang.

Siri ini mengikuti eksploitasi Ned dan krunya yang meriah cuba menonjolkan situasi dimana mereka menghadapi cabaran menangkap rumah-menyerang critters dan bekerjasama dengan satu sama lain.

Tanpa penggunaan perangkap atau membunuh mereka, Ned dan pasukannya menangani segala-galanya daripada rakun, possum, kelawar dan bahkan singa gunung.

Berurusan dengan sifat wildest dalam pekerjaan sehari-hari merupakan cabaran harus didepani semua kru Skunk Whisperer, semata-mata bagi membawa pulang dan memberikan kembali kepada pemilik haiwan tanpa merosakkannya seperti aising pada kek.

Kongsikan kejadian mendebarkan dalam dokumentari menarik ini hanya di TV2.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

CINTA YANG TERTINGGAL Lakonan Dazrin, Marsha & Eina Azman

Malam RATIB KALBU Garapan U-Wei Saari Hargai Sutung Umar