in

Trivia: Rambut Penyanyi Mana Ni

Budiey baru sahaja pulang dari sidang media Muzik-Muzik Separuh Akhir yang diadakan di Foyer Sri Pentas, TV3, Bandar Utama pada jam 10 pagi tadi. Maka, di situ, Budiey bertemulah dengan seorang penyanyi yang sekian lama tidak jumpa…

Kalau korang tengok gambar dia yang Budiey ambil dari belakang ni… agak-agak siapa penyanyi wanita yang Budiey maksudkan. Lagu nyanyian wanita yang bergelar ibu ini tercalon dalam kategori Balada separuh Akhir Muzik-Muzik yang akan bersiaran langsung pada 5 Disember 2008 di Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral.

Untuk info pembaca, Anugerah Juara Lagu ke-23 akan diadakan pada 18 Januari 2009. Kalau korang bijak meneka, sila teka… siapa dia gerangan gambar kat bawah ni. Budiey bagi masa kat korang 2 jam je. Jawaban akan disiarkan pada jam 4 petang nanti.

3045394204 482F38F136 | 3

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Rosyam Nor dan Fauziah Latif Dalam Drama Gelora Di Hati

Beli Album 2 DIVA – Kris Dayanti & Siti Nurhaliza Di Pasaran Sekarang