in ,

Gambar Rosyam Nor dan Fauziah Latif Dalam Drama Gelora Di Hati

Sekali lagi Rosyam Nor begitu berminat dan excited untuk berlakon dalam sebuah lagi drama Gelora Di Hati Sara. Memang dah ada chemistry dan keserasian Budiey tengok. Syabas! Mesti ramai peminat drama akan menonton drama ni kan?

Gee tengah main piona dan Rosyam nyanyi lagu Tunggu Sekejap

Saat diorang kahwin, ada konflik yang berlaku

Ayunya bila Gee bertudung

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Rosyam Nor ni, kalau dah berlakon dengan seorang heroin tu…asyik heroin tu je back to back…Dulu dengan Eja,Rita Rudani, Umie Aida, sekarang giliran Jee pulak ye??? Lepas ni siapa pulak?

  2. Ya Fauziah Latif, anda sungguh ayu bila mengenakan tudung sebegitu.Tetapi,hingga ke hari ini, saya masih mushkil tentang gambar anak2 anda yg berpelukkan dgn anjing! Bukan hanya berpelukkan, malah menjilat lagi!! Adakah sampai ke hari ini anda masih menggalakkan perbuatan tesebut??

  3. A’skum,Drama ‘Gelora DiHati Sara’lakonan Abg.Rosyam Nor Dan Kak Fauziah memang best.Saya suka bila Abg.Rosyam Nor berlakon.Walaupun Abg.Rosyam Nor dah nmpk berumur tapi lakonan dia memang best.Kenapa kerajaan tak memberi Abg.Rosyam Nor gelaran ‘DATUK’.Bagi saya lakonan Abg.Rosyam Nor bny pengajaran terutama sekali filem’GANGSTER’ Dan ‘CASTELO’.Kenapa ShahRukh khan pula yang diberi gelaran Datuk.Tak sabar nak tunggu drama baru Abg.Rosyam Nor dan Rita Rudaini.Thank You krn Abg.Rosyam Nor sanggup bergambar dengan saya bila Sure Heboh dimiri 2008.Sokong Filem Melayu.

  4. saya memang peminat setia kak jee,lakonan kak jee memang best dan sememangnya kak jee orgnya lembut dan romantik ,berlakon bersama abg rosyam satu pasangan yg ideal.semoga kak jee berjaya dlm bidang baru yang diceburi ini.tapi drama gelora dihati sara memang best gile…

  5. I love this drama!!!! Tapi kesian pat watak Sara. It’s one of the best drama by abang Rosham Nor. Lakonan Gee pun bagus sekali walaupun masih baru dalam seni lakonan. Agaknya apa akan jadi akhirnya? Semoga watak Azrul akan kekal dengan watak Sara.

  6. tapi apa pun mmg ngam lah rosyam dgn jee…tp cuma tengok jee mcm segan2 skt bila adegan yang agak romantik tu….mcm ne pun pas nie teruskan lahh…berlakon

  7. cita nie bst gla..aku ska sgt..best actor yg blakon kn..walupun gee msh bru dlm bdg lkonan,tpi dlm cita nie,nmpk cm gee 2 plakon hndalan ha kn!! cita dia pon bst..xborng..cma klau bley pnjangkn ckt wk2 siarn..rsa cm xpuas ja tgk..

  8. Sorry, baru habis nonton di youtube….aku lambat nonton….cos baru balik dari Aus…..Cite memang best anyway aku yakin Cik Gee boleh berlakonlah dengan baik ….aku memang minat gile….dgn dia……pada abang rosyam shabas you get the right partner….. pls call her again for your next drama or movie….

    10 stars for these drama….romantik baget both of you….

  9. GDHS Best giler!!Nvr miss!Luv it vry much! I’m nt really in malay movy apa lagi drama bt doesnt mean i anti malay production juz bcoz malay story vry stereo typ.Bored!But GDHS really change myself.I jd PENUNGGU TV juz 2 c wats da end of diz story sum more da way G’s act s vry natural!Salute G!Actually i’m worried takut G cnt make it coz shes a lead actress,seldom ppl can make it sum more shes a singer,sory 2 say, sum singer being an actress juz ok jer bt G’s different.Shes Great!Trust me!Luv u G

  10. memang best la cter nei…besst sgt2.. ske tgk lakonan kak gee & Abg rosyam. satu kombinasi yang baik…saya baru je tgk cter nie kat TV2.. pkul 6 petang… xclap tue pun siaran ulangna kan… tp xpe bebaloi….. hehe..

  11. saya pun baru tngok best la..masa tngok tu hari jumaat, sabtu dan ahad 6-7 memg x miss..tp skg dah xdk lg..ada sesiapa tahu x bila siaran sebenarnya..jgn la waktu keje aku x belh tngok…

  12. Whatelse could I say …. 2 thumb up for Rosyam and Gee. Gandingan yang baik sekali! Watak masing2 menjadi. This is the best malay drama to me besides Iris… But whatever it is, Rosyam memang sentiasa dapat menghidupkan watak dan cerita yg dilakon kan. Syabas pada Rosyam!! Untuk Gee you have done well with your beautiful package!!
    Rosyam, your gelaran Datuk should be coming soon…. All the best to you!

  13. Saya dari Singapore, mahu tau gelora dihati sara musim 2 bila akan ditayangkan di suria ? saya berharap sgt .. terime kasih love u kak gee 🙂

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Fauziah Latif dan Rosyam Nor Dalam Drama Gelora Di Hati Sara

Trivia: Rambut Penyanyi Mana Ni