in

Senarai Top 5 Anugerah MeleTOP AME 2018 Bakal Diumumkan

Debaran makin terasa. Talian undian fasa pertama AME 2018 kini sudahpun ditutup secara rasmi dan calon-calon senarai Top 5 untuk kesemua 16 buah kategori yang dipertandingkan sudahpun dikenal pasti.

Selebriti manakah yang mendominasi pencalonan untuk penganjuran kali ini? Adakah kita bakal melihat wajah-wajah baharu yang tidak pernah tercalon sebelum ini bakal mewarnai pencalonan Top 5 kali ini ataupun calon ‘favourite’ anjuran lalu masih menjadi pilihan peminat? Nantikan pengumuman rasmi dari pihak Astro yang akan diadakan pada 6 Mac 2018 ini di Majlis Sidang Media Anugerah MeleTOP Era 2018 (Pengumuman Calon Top 5 & Persembahan). Oh, Budiey tak sabar nak tahu siapakah yang akan tersenarai nanti.

Recap ANUGERAH MELETOP ERA #AME2017

Selain mengumumkan senarai penuh calon Top 5 untuk AME 2018, Astro juga bakal memperkenalkan barisan artis jemputan yang akan membuat persembahan di malam gilang gemilang AME 2018. Siapakah mereka? Sama-sama kita ketahui kelak.

Turut hadir memeriahkan majlis sidang media ini nanti ialah barisan selebriti yang turut tercalon antaranya seperti Hannah Delisha, As’ad Mowtawh, Fikry Ibrahim, Hael Husaini, Wany Hasrita, Tajul, Haqiem Rusli, Zul Ariffin, Caliph Buskers, Aman Aziz, Shiha Zikir, Syafiq Farhain, Ikhwan Fatanna, Xpose Band, Ruffedge, Fendy Bakry serta ramai lagi.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peraduan Premiere With Budiey Menonton Filem LEE CHONG WEI

Program Menarik di Saluran Lifetime (Astro Ch 709) Sepanjang Mac