in , ,

TikTok Membawakan Anugerah Bintang Berita Popular Harian ABPBH 33 Secara Langsung

Get up close and personal with the stars of Anugerah Bintang Popular with a LIVE Gala Night on TikTok!

TikTok, aplikasi video bentuk pendek dengan misi menyebarkan kreativiti dan membawa kegembiraan, mengajak semua pengguna Malaysia untuk dekat dan peribadi dengan bintang kegemaran mereka Anugerah Bintang Popular Berita Harian 33 2020. Pada 13 November dari jam 8.30 malam dan seterusnya, peminat dapat menangkap anugerah menunjukkan LANGSUNG di TikTok!

Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH), adalah upacara penghargaan yang disajikan setiap tahun untuk mengiktiraf dan menghormati populariti selebriti dan penghibur Malaysia dalam industri hiburan, termasuk industri filem, industri televisyen dan juga industri muzik.

Banner_Abpbh 33 2020

Menampilkan persembahan menarik oleh artis terkenal semasa majlis itu sendiri, ABPBH 33 adalah salah satu persembahan anugerah hiburan yang paling dinantikan di Malaysia.

Buat pertama kalinya dalam sejarah industri hiburan Malaysia, ABPBH 33 membuat anugerah dalam talian untuk anugerah mereka tahun ini dengan mengalirkan upacara LIVE di TikTok dengan tema # ABPBHKITA2020.

ABPBH 33 juga memperkenalkan kategori anugerah baru yang dinamakan ‘Anugerah FC #FANtastik Popular’ khas untuk kelab peminat yang telah menyokong selebriti Malaysia kegemaran mereka. Kelab peminat yang menyertai cabaran # ABPBHKITA2020 dan mendapat undian terbanyak akan memenangi trofi ABPBH 33 yang berprestij juga!

TikTok gembira menjadi rakan kongsi rasmi untuk Anugerah Bintang Popular Berita Harian 33 2020. Seni, budaya, dan hiburan selalu memainkan peranan penting dan sangat diperlukan dalam industri kreatif Malaysia, ”jelas Cheah Sheau Mei, Pengurus Operasi Pengguna dan Kandungan, TikTok Malaysia.

“Kami berharap dapat menunjukkan sokongan kami kepada artis-artis Malaysia yang kami sayangi melalui aliran ABPBH33 2020 LANGSUNG dan mengundang peminat untuk terus menonton dan menikmati persembahan anugerah dari rumah.”

Tandakan kalendar anda untuk 13 November kerana Anugerah Bintang Popular Berita Harian 33 2020 akan menjadi malam yang menarik dan menggembirakan untuk semua! Jadi, tunggu apa lagi? Muat turun TikTok sekarang dan sertai keseronokan untuk menangkap ABPBH 33 2020 LANGSUNG di TikTok!

TikTok boleh didapati di lebih dari 150 negara dan wilayah dalam 75 bahasa. Muat turun aplikasi TikTok melalui iOS atau Google Play.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Azwan Ali | 17

Ada Sebab Episod Pertama Lagu Cinta Kita 2 Trending di Media Sosial

Aamir Khan | 18

Tonton Filem-Filem Bollywood Terhangat Menerusi Shemaroo On Demand di dimsum