in

Sweetnya Layan Medley Lagu AJL33 Versi Aepul Roza & Isteri

Ada yang masih ingat Leez Rosli atau nama sebenarnya Rosliza binti Rosli yang merupakan salah seorang daripada bekas pelajar Akademi Fantasia musim keempat selain Faizal, Farhan, Salima, Velvet dan pelajar-pelajar lain musim keempat.

Leez Rosli telah mendirikan rumah tangga pada 27 Disember 2014 dengan suaminya yang juga vokalis kumpulan Drama Band, Aepul Roza dan kini mempunyai seorang cahaya mata yang diberi nama Alisha. Leez Rosli juga telah mengambil keputusan untuk berhijab penuh selepas berkahwin.

Walaupun beliau jarang kelihatan di kaca televisyen namun Leez aktif di laman instagram dan sentiasa memuat naik gambar serta video mereka sekeluarga.

Baru-baru ini Leez dan suaminya, Aepul telah membuat video cover medley lagu-lagu AJL33 dan turut dimuat naik di laman youtube rasmi suaminya, Aepul Roza. Nyanyian mereka berdua tidak kurang hebatnya dan ramai menyukai gandingan mereka berdua sehingga ada yang meminta untuk pasangan ini mengeluarkan lagu duet bersama.

Netizen turut memberikan komen yang positif kepada pasangan ini dan merindui kemunculan bekas pelajar AF itu.

video-madley-lagu-ajl33-versi-aepul-roza-dan-isteri-memang-best_5c557f98a1970
video-madley-lagu-ajl33-versi-aepul-roza-dan-isteri-memang-best_5c557f98cab1f
video-madley-lagu-ajl33-versi-aepul-roza-dan-isteri-memang-best_5c557f9872209

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

AirAsia teruskan kerjasama dengan UFC®

Terrence Dass & Zooey Teo Hos FRESH BREW Talkshow Terbaharu RTM