in , ,

Dato’ Sri Siti Nurhaliza Selamat Melahirkan Bayi Perempuan

Menurut sumber yang dipetik siaran akhbar dari pengurus, Dato’ Sri Siti Nurhaliza selamat melahirkan bayi perempuan di sebuah pusat perubatan di ibu kota, kira-kira jam 8.17 pagi. Tahniah Dato’ Sri Siti Nurhaliza. Satu berita yang sangat gembira dan inilah yang kita semua tunggu-tunggu. Tak sabar nak tengok wajah bayi perempuan Siti. Pasti comel dan putih melepak. Apa yang penting sama-sama kita doakan semoga bayi yang dilahirkan ini sihat.

Beliau melahirkan bayi seberat 3.55 kilogram itu secara pembedahan.

Dato' Sri Siti Nurhaliza

Dato’ Sri Siti Nurhaliza Selamat Melahirkan Bayi Perempuan Secara Pembedahan

Siti dan bayi berada dalam keadaan baik dan buat masa ini hanya membenarkan kaum keluarga terdekat saja untuk melawat.

Suami beliau, Dato’ Sri Khalid Mohamad Jiwa melahirkan rasa syukur kerana segalanya telah selamat. Apa yang penting bagi beliau adalah proses melahirkan berjalan dengan baik, isteri dan anaknya juga sihat.

Siti dan suami juga ingin mengucapkan terima kasih di atas doa dan sokongan daripada ahli keluarga, rakan-rakan, peminat dan juga pihak media sejak dari awal kehamilan sehinggalah melahirkan.

Pasangan ini memilih hari Isnin untuk kelahiran anak pertama mereka kerana bersamaan dengan hari kelahiran Nabi Muhammad (Rasulullah s.a.w) selain jatuh pada tarikh 1 Rejab.

Buat masa ini Siti mahu diberi ruang untuk berehat dan menumpukan perhatian pada hari-hari awal bergelar ibu.

Mengenai wajah dan nama anak, Siti dan Khalid meminta diberi sedikit masa sebelum mengumumkannya.

Dato' Sri Siti Nurhaliza

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sam Nuhair Terus Bangkit Penuh Yakin Dengan Single Terbaru RODA

OPPO & Dolby Laboratories Announce Global Strategic Intellectual Property Partnership