in ,

“Siapa Bersumpah & Junjung Al-Quran Tu? Yang Pasti Bukan Pihak Kami,”

Sejak pagi tadi hangat diperkatakan mengenai apabila tular apabila seorang wanita mendakwa rumah tangganya musnah akibat orang ketiga.

Lebih mengejutkan apabila individu didakwa menjadi orang ketiga itu anak gadis Abby Abadi dan Norman Hakim iaitu Marissa Dania Hakim.

Malah, turut tular perkongsian kakak kepada mangsa rumah tangga itu juga mendakwa ibu bapa Marissa juga ada berjumpa dengan keluarganya membincangkan perkara tersebut. Dakwanya lagi, Marissa turut mengakui kesalahannya dan berjanji untuk tak mengulanginya.

“Siapa Yang Sumpah & Junjung Al-Quran Tu? Yang Pasti Bukan Pihak Kami” – Abby
“Siapa Yang Sumpah & Junjung Al-Quran Tu? Yang Pasti Bukan Pihak Kami” – Abby

Susulan isu tersebut, Abby tampil memuat naik kenyataan di Insta Story bahawa dia akan menjawab isu yang berlaku namun mahu membiarkan orang ramai meninggalkan komen terlebih dulu.

“Siapa Yang Sumpah & Junjung Al-Quran Tu? Yang Pasti Bukan Pihak Kami” – Abby

Sementara itu, perkongsian Abby sekali lagi menjadi perhatian apabila mengakui mereka ada berjumpa namun ketika itu tidak tahu cerita sepenuhnya dan bukan untuk memohon maaf seperti didakwa.

Abby turut menegaskan pihaknya tidak pernah bersumpah dan menjunjung Al-Quran seperti yang didakwa oleh kakak mangsa serta meminta supaya bercerita lebih jelas.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

FAIRUZ MISRAN

Fairuz Misran, Klon Allahyarham Tan Sri P.Ramlee Meninggal Dunia

Bekas Suami Nekad Nak Berubah, Akui Lemah Bila Marissa Datang Kejar Balik