in

Sekitar Parti Ulangtahun Ke-3 Budiey.com: Part 3

Budiey nak minta maaf sebab tak sempat nak upload semua gambar-gambar masa Parti Ulangtahun Budiey.com yang ke-3 yang berlangsung dengan meriah pada hari Ahad lalu.

Untuk foto part 3 ini, Budiey letak dulu gambar-gambar sebelum bermulanya acara. Selepas pendaftaran, semua pembaca dijemput untuk menjamu selera dan bersantai bersama pembaca lain di pentas utama.

Masa tu, ada beberapa orang pembaca yang volunteer nak menyanyi. Orang kata, bila lagi nak tunjukkan bakat terpendam korang. Inilah masa yang paling sesuai.

4300732446 D415B4B7Fd O | 4

Pendaftaran telah berjalan dengan lancar. Ada 2-3 orang pembaca yang tak dapat hadir sebab masalah personal.

Tapi alhamdulilah, ada juga pembaca yang datang tanpa jemputan, Budiey kasi diorang masuk. Kesian jugak, jauh-jauh datang, last-last tak boleh masuk.

4300731806 0951363C3F O | 5

4302842595 5Af0914D47 O | 6

4299981093 00C3D6F029 O | 7

4299983461 559400Aa8B O | 8

4300726932 Eeffb0Dfbc O | 9

4303589966 98E70A7717 O | 10

4303592014 E9Af824441 O | 11

4303591712 48Cb721B3E O | 12

4299987661 3Bf8240501 O | 13

4302838769 020167Bf83 O | 14

4303586838 D051E10Ab6 O | 15

4303586974 86E2830972 O | 16

4300736098 599089D7D9 O | 17

4299991605 6C097Fa98A O | 18

4303589120 C074985B56 O | 19

4303590742 16Cfdf6017 O | 20

4299989875 Fa5E631895 O | 21

4303590268 Aab53D755A O | 22

4302844489 8E28448586 O | 23

4303593610 2066961Bf3 O | 24

4299991225 2Ab8Ca8C5A O | 25

4303592796 7B7D45Dbbb O | 26

4303588574 80B5Ffcd44 O | 27

4302842781 E4Ebb61992 O | 28

4303587464 Ccf07A2A49 O | 29

4302840725 C1Fe5318Fb O | 30

4302842231 Cbc4988F08 O | 31

4299968403 C16357D81C O | 32

4303593082 1867E4Ea06 O | 33

4302843471 069Ed36849 O | 34

4302838237 817E1B71B0 O | 35

4300716894 F43C68E74B O | 36

Selepas ini untuk part 4, Budiey akan upload gambar-gambar masa parti bermula.

Tunggu!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Petua dan Tips Rumahtangga Lisdawati dan Fauzi Nawawi

Watie Elite Dalam Nasi Goreng Ikan Sepat di TV2