in ,

Petua dan Tips Rumahtangga Lisdawati dan Fauzi Nawawi

Cinta pasangan selebriti tak boleh dijangka. Kadang-kadang depan kita, memang nampak takde apa-apa. Tapi mungkin kat luar sana atau kat rumah… mmm… siapa yang tahu kan?

Tuhan saje yang tahu.

Banyak berlaku sebelum ini… mereka mengaku mereka adalah pasangan bahagia dan pasangan paling romantis… tapi setelah rahsia mereka pecah tembelang dengna kes mahkamah, selepas rahsia mereka selama ini terbongkar selepas putus cinta, barulah kita tahu pucuk pangkalnya.

Okay, orang kata, tak baik berburuk sangka.

Seperti juga dengan rumahtangga pasangan selebriti ini. Selalu terdengar sana-sini, rumahtangga Lisdawati dan Fauzni Nawawi retak menanti belah la, itu la ini. Tapi tuan empunya badan tetap maintain.

Lisdawati begitu percaya pada cinta suaminya. Hingga tidak hirau dengan gosip tentang rumahtangga mereka. Kata Lis, cinta abang setiap saat untuk dirinya.

Bagi Lis, cinta sejati membawa ke alam rumahtangga yang bahagia.

Tak dinafikan, cinta dan kasih sayanglah yang buat rumahtangga jadi lebih harmoni dan kekal sampai bila-bila.

Tips dan petua Lis senang saje. Pasangan kena tolak ansur dan berbincang secepat mungkin segala apa masalah yang dihadapi. Jangan pendam dan tak perlu nak salahkan sesiapa. Ego pun satu hal jugak. Kalau boleh cuba korbankan sikit rasa ego tu.

Sibuk macamana sekalipun, Lis akan spend time dengan abang Fauzi.

Lisdawati baru sahaja habis shooting pengambaran drama Anak-Anak Lorong untuk siaran Astro.

Uh Uh..

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Puteri Mardiana Dikatakan Selekeh Tak Pandai Bergaya?

Sekitar Parti Ulangtahun Ke-3 Budiey.com: Part 3