in , ,

Samsung X BTS SUGA Kolaborasi Istimewa The Freestyle Generasi Kedua

Samsung Electronics hari ini mengumumkan akan memperkenalkan filem jenama yang dibintangi oleh BTS “SUGA”.

Sebagai duta Samsung, SUGA akan menunjukkan cara dia menggunakan The Freestyle 2nd Gen, projektor mudah alih serba boleh terbaharu Samsung, dengan cara tersendiri. 

Filem ini akan didedahkan pada akaun media sosial Samsung termasuk saluran YouTubenya.

Samsung X BTS SUGA Kolaborasi Istimewa The Freestyle Generasi Kedua
▲ BTS SUGA ditunjukkan menggunakan The Freestyle 2nd Gen dan bukannya monitor.

Dalam filem itu, SUGA menekankan bahawa “Anda mempunyai kebebasan untuk menggunakan Gaya Bebas pada bila-bila masa, di mana sahaja. Tiada yang lain, hanya SAMSUNG!” sambil dia menunjukkan cara dia menikmati projektor mudah alih.

Samsung X BTS SUGA Kolaborasi Istimewa The Freestyle Generasi Kedua
▲ Adegan daripada filem jenama yang dibintangi oleh SUGA.

The Freestyle ialah projektor mudah alih Samsung yang ringan dan baru-baru ini memperkenalkan model generasi ke-2nya. Freestyle 2nd Gen bertujuan untuk mentakrifkan semula skrin mudah alih dengan ciri “Smart Edge Blending”, “Mod Ambien” dan “Berpasangan Bluetooth Berbilang” yang baru ditambah.

Tonton video penuh di bawah dan ketahui sebab SUGA mentakrifkan kebebasan sebagai “menjalani kehidupan yang anda inginkan.”

Pre-Order Hari Ini

Freestyle 2nd Gen ialah inovasi terbaharu Samsung dalam projektor mudah alih, padat dengan ciri yang akan menjadikan pengalaman menonton anda benar-benar mengasyikkan dan menyeronokkan. 

Dengan Smart Edge Blending, anda boleh menikmati visual yang lancar tanpa sebarang tepi yang herot. Sumber cahaya yang berkuasa memastikan kandungan anda jelas dan terang, walaupun dalam keadaan siang atau persekitaran yang bercahaya malap. 

Terima kasih kepada permulaan pantas dan pembetulan batu kunci automatik, anda boleh menyediakan dan mula menikmati kandungan kegemaran anda dalam masa yang singkat. Dan dengan alat kawalan jauh sel suria, anda tidak perlu risau tentang kehabisan bateri!

Freestyle 2nd Gen boleh didapati untuk pra-pesanan bermula hari ini pada harga RM4,999 sahaja. Jangan lepaskan peluang luar biasa ini untuk mengalami masa depan hiburan. Prapesan anda hari ini dan mula mencipta kenangan yang tidak dapat dilupakan!

Untuk pra-pesanan hari ini, sila layari: KLIK SINI

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Tahniah! iQIYI Terima Lima Pencalonan di Asian Television Awards 2023

Program Menarik di Saluran Discovery, TLC, HGTV, AFN & Animal Planet