in , ,

Jungkook BTS Dilantik Menjadi Duta Global Calvin Klein Yang Baharu

Walaupun berehat, ahli kumpulan Korea, BTS, sentiasa menjadi berita. Sama ada masa mereka dalam tentera atau perjalanan solo mereka sebagai artis, ARMY sentiasa teruja untuk mengetahui apa yang dilakukan oleh budak-budak lelaki itu.

Dan nampaknya beberapa lagi berita baik telah datang kepada mereka. Jungkook telah secara rasmi dinamakan sebagai duta jenama global baharu untuk Calvin Klein.

Khabar angin itu bermula apabila jenama mewah mewah itu menyiarkan video penggoda duta baharu mereka semalam (27 Mac). Dalam klip pendek itu, seseorang dapat melihat beberapa gambar dekat penyanyi BTS itu. Peminat tidak dapat mengelak daripada menyedari bahawa wajah dalam video itu tidak lain adalah milik Jungkook.

Jenama itu berkongsi video itu di Instagram, menyatakan bahawa mereka akan membuat pengumuman hari ini (28 Mac). Bagaimanapun, berita itu telah pun disahkan oleh penerbitan terkemuka sebelum pendedahan besar itu di media sosial. Calvin Klein kemudian akhirnya mengeluarkan kempen pertama bersama Jungkook beberapa jam yang lalu, menimbulkan kegilaan di kalangan peminat.

Jungkook BTS

Kerjasama kedua Calvin Klein dengan bintang K-pop

Junkook bukanlah bintang K-pop pertama yang menjadi wajah jenama mewah ini. Terdahulu, Jennie BLACKPINK telah dipaparkan dalam iklan untuk jenama itu. Buzz terbaru ialah TENTERA telah mula membeli barangan Calvin Klein yang dimodelkan oleh Jungkook sebelum pelancaran kempen pertama.

Apa yang dilakukan oleh ahli BTS yang lain?

Setahun pada April 2021, BTS menjadi duta baharu untuk Louis Vuitton. Pada awal tahun itu, kumpulan lelaki itu telah memakai sut daripada koleksi pakaian lelaki F/W 2021 rumah fesyen itu ke Anugerah Grammy 2021. Ahli BTS, Jimin juga telah mengeluarkan lagu UK Garage dan Deep House bagi single baharunya ‘Like Crazy’ semalam. Versi asal akan muncul pada album solo sulungnya ‘FACE’, yang juga termasuk single ‘Set Me Free Pt.2’.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Alami Keindahan Dunia Mistik Dengan Keajaiban di Avenue K Vivid Raya 2023

Pereka Fesyen Kecam Baju Melayu Ketat Aliff Syukri dalam Cak Cun Cak Raya