in , ,

Samsung Melangkah Global Bersama BTS, Lancar  Video Muzik di Galaxy Unpacked

Melangkah Global Bersama BTS: Samsung Melancarkan Pengambilalihan Video Muzik Seluruh Dunia di Galaxy Unpacked 2022

Artis muzik pop global BTS berada di barisan hadapan dalam senario muzik — dan, melalui pengambilalihan global di Galaxy Unpacked 2022, kumpulan itu berpeluang untuk menjadi tumpuan dunia sekali lagi.

Pada acara Galaxy Unpacked tahun ini, Samsung Electronics melancarkan dua filem digital yang tidak pernah dilihat sebelum ini yang dibintangi BTS di tempat awam ikonik di lima bandar utama: Times Square di New York City dan Piccadilly Circus di London (10 Ogos pukul 4 petang EST), COEX di Seoul dan Shibuya di Tokyo (13 Ogos jam 11 pagi KST) dan Kudamm di Berlin.

Global BTS Takeover_Key Visual

Filem digital pertama, “Galaxy x BTS: Unfold your world with Z Flip4,” menyerlahkan pengalaman baharu yang ditawarkan oleh Galaxy Z Flip4. Video itu, yang memaparkan “Yet To Come (The Most Beautiful Moment)” oleh BTS, meraikan warna terbaharu Samsung Bora Purple dan menunjukkan masa depan yang penuh dengan potensi dan kemungkinan. Video kedua ialah sebuah filem digital baharu untuk “Over the Horizon 2022 oleh SUGA of BTS,” gambaran semula lagu ikonik yang disertai SUGA dalam menghasilkan tahun lepas sempena ulang tahun ke-10 nada dering itu.

Dengan kempen baharu yang lebih besar daripada kehidupannya, Samsung memberitahu penggunanya dengan lantang dan jelas — tidak kira bagaimana masa depan berlaku, dengan bermimpi besar, saat terbaik kami masih belum tiba.

Samsung menjemput anda untuk melihat dan mengalami sendiri video muzik ini. Di mana-mana daripada lima tanda tempat global, hanya imbas kod QR papan iklan, dan telefon pintar anda akan mula memainkan muzik secara automatik selari dengan skrin besar.

Hidupkan semula keajaiban dengan melihat foto dari tayangan perdana global di bawah, dan nantikan saluran YouTube Samsung untuk lebih banyak kandungan BTS dan Galaxy Unpacked.

Semasa Galaxy Unpacked 2022, filem digital yang menampilkan “Yet To Come (The Most Beautiful Moment)” oleh BTS dan “Over the Horizon 2022 by SUGA of BTS” telah ditayangkan di Times Square, New York.

Dengan mengimbas kod QR papan iklan di Times Square, telefon pintar pengguna Galaxy akan mula memainkan muzik BTS secara automatik serentak dengan skrin besar

Tentera BTS dengan bersemangat pergi ke Times Square, New York, semasa Galaxy Unpacked 2022, merakam gambar dan meraikan kerjasama kumpulan kegemaran mereka dengan Samsung

Bilik Berita Samsung menyiarkan acara Langsung Instagram di Times Square, New York, untuk Galaxy Unpacked 2022

Orang ramai berkumpul di Piccadilly Circus, London, dan menonton dengan peranti mereka untuk tayangan perdana dua filem digital serba baharu yang dibintangi BTS semasa Galaxy Unpacked 2022

RM BTS muncul pada skrin di Piccadilly Circus, London, memegang Galaxy Z Flip4 semasa Galaxy Unpacked 2022

Untuk maklumat lanjut tentang Galaxy Z Flip4 dan Galaxy Z Fold4, lawati:
Galaxy Z Flip4: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-z-flip4/
Galaxy Z Fold4: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-z-fold4/

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

ANGIN Hasil Khayalan Mafarikha Untuk Industri Muzik Tanah Air

Dakwa Bapa Tak Ajar Solat, Isteri Aizat Mohon Jangan ‘Judge’