in , ,

Riena Diana Tak Nak Sorok Hubungan Dengan Keith Foo Walau Akan Ada Kecaman

Umum mengetahui bahawa pelakon Riena Diana dan Keith Foo kini berkongsikan mereka sedang menjalin hubungan istimewa sejak terbabit dalam penggambaran drama bersiri “Salju Rindu”.

Pasangan ini tampak semakin mesra dan sering menjadi bualan peminat serta media. Riena juga tidak keberatan untuk memohon orang ramai agar mendoakan hubungan cinta yang baru berputik itu kekal selamanya dan diberkati.

Riena menyatakan bahawa dia tidak berkecil hati apabila terdapat segelintir netizen yang meninggalkan komen negatif mengenai hubungannya dengan aktor tersebut.

Menurut Riena, dia memilih untuk tidak memikirkan tentang komen-komen negatif itu, terutamanya kerana hubungan mereka masih baru dan sedang dalam fasa permulaan. Riena menegaskan bahawa mereka berdua sedang melalui proses perkenalan yang mendalam, bermula sebagai kawan biasa sebelum beralih kepada hubungan yang lebih serius.

“Riena rasa mana-mana yang komen serta mendoakan tidak baik tak apa sebab kita tak dapat nak puaskan hati semua orang lagi pun kami masih baru,” ujar Riena dengan tenang. Beliau juga menambah bahawa mereka tidak ingin terlalu banyak mengulas mengenai hubungan mereka dan lebih baik memberi tumpuan kepada kerjaya masing-masing.

“Kami pun tak boleh nak ulas lebih, lebih baik kami fokus kepada karier masing-masing. Kami nak lalui proses ini bersama sebabnya kami bermula sebagai kawan biasa dulu,” tambahnya lagi.

Dalam pada itu, Riena juga menyatakan bahawa dia tidak mempunyai sebarang masalah dengan status duda yang dimiliki oleh Keith. Baginya, yang penting adalah Keith bukan lelaki berstatus suami orang, dan itu sudah memadai untuknya.

“Asalkan bukan suami orang, bukan orang punya, dia single. Anak tu bukan problem, I love kids so much, I would love to know Skyler, anak dia. Baru jumpa sekali,” katanya. Riena turut menambah bahawa dia menyukai kanak-kanak dan teruja untuk mengenali anak Keith, Skyler, dengan lebih dekat.

Tambah Riena lagi, pada awalnya dia tidak berniat untuk mengumumkan mengenai hubungan mereka kepada umum. Namun, setelah mempertimbangkan pelbagai aspek, dia memutuskan untuk tidak menyembunyikan hubungan tersebut.

Riena percaya bahawa adalah lebih baik untuk bersikap terbuka dan jujur mengenai status hubungan mereka daripada menyembunyikannya. Keputusan ini diambil demi mengelakkan spekulasi dan gosip yang mungkin timbul jika mereka cuba menyembunyikan perhubungan tersebut.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Converse Perkenalkan Siluet Terbaharu: Run Star Trainer Yang Lebih Versatil

Adriana Ghafar Lancar Koleksi Puisi Sulung Everything In Between