in , , ,

Peraduan Menonton Filem THE CALL OF THE WILD

Salam semua pembaca Budiey.com, bulan Februari 2020 menyaksikan banyak sekali filem menarik yang akan berada di pawagam. Jadi, kepada anda yang nak menang hadiah dan pass menonton filem ini, apa kata sertai peraduan ini sekarang!

Berita baik untuk semua peminat kepada pelakon Harrison Ford! Filem ini berdasarkan novel nukilan seorang penulis legenda yang terkenal bernama Jack London pada tahun 1903. Filem ini berlatarbelakangkan zaman Gold Rush pada tahun 1980-an. Seekor anjing bernama Buck yang tinggal di California dicuri dari rumahnya dan dijual kepada penghantar barang di Yukon, Alaska. Sejak dari itu, dia perlu menyesuaikan diri dalam pelbagai situasi sukar.

The Call of the Wild

Antara pelakon hebat yang terlibat dalam menjayakan filem ini ialah Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford, Colin Woodell dan ramai lagi. Filem yang diarahkan oleh Chris Sanders ini bergenre pengembaraan yang memberikan mesej dan pengajaran sesuai buat semua penonton.

Sensasi Selebriti dengan kerjasama 20th Century Studios ingin menghadiahkan 20 tiket untuk Budieyators dan pembaca setia Budiey.com yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

19 Februari 2020 (Hari Rabu)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.00 malam

Tempat:

MBO Atria

Filem THE CALL OF THE WILD ditayangkan di pawagam seluruh Malaysia bermula 20 Februari 2020.

Peraduan Menang Premium Edisi Terhad THE CALL OF THE WILD

Sensasi Selebriti dengan kerjasama 20th Century Studios ingin menghadiahkan barangan Premium Edisi Terhad THE CALL OF THE WILD untuk Budieyators dan pembaca setia Budiey.com.

CotW_Badges
Limited Edition The Call of the Wild Button Badges X 5
CotW_Tshirt
Limited Edition The Call of the Wild T-shirt X 5
CotW_Stickers
 Limited Edition The Call of the Wild Sticker Sheet X 5
CotW_Backpack
 Limited Edition The Call of the Wild Backpack X 5

Slogan: Saya mahu menang peraduan THE CALL OF THE WILD kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Instagram:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

dengan tajuk email: Peraduan Menonton Filem THE CALL OF THE WILD

Tarikh tutup peraduan:

17 Februari 2020

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email.

Terima kasih kepada 20th Century Studios dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup menarik ini mulai 20 Februari 2020.

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

The Call of the Wild
The Call of the Wild
The Call of the Wild

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Matlamat Seni Umar Uzair Untuk 2020

Drama Sains Fiksyen BENUA Lakonan Nadia Brian