in , , ,

Peraduan Menangi 3 Pasang Tiket Menonton Filem ESCAPE PLAN : THE EXTRACTORS

Mahukah anda menghadiri Tayangan ESCAPE PLAN : THE EXTRACTORS? Kalau anda berminat untuk hadir, inilah satu-satunya peluang anda untuk menjadi antara penonton menyaksikan filem lakonan pelakon hebat Sylvester Stallone, Max Zhang dan Dave Bautista berjudul ESCAPE PLAN : THE EXTRACTORS. Sebuah filem yang penuh aksi mendebarkan!

Filem Escape Plan : The Extractor Click Entertainment Sdn Bhd

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 3 pasang tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

9 Julai 2019 (Hari Selasa)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

8.45 malam

Tempat:

GSC Mid Valley

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan ESCAPE PLAN : THE EXTRACTORS – Budiey.com. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Apa yang korang perlu buat ialah:

  1. Sila klik butang SHARE entri ini & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini.
  2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan ESCAPE PLAN : THE EXTRACTORS kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jawab soalan mudah ini:

1. Sebutkan nama pelakon filem ESCAPE PLAN : THE EXTRACTORS?

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere ESCAPE PLAN : THE EXTRACTORS – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Instagram:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 3

dengan tajuk email: Tayangan ESCAPE PLAN : THE EXTRACTORS – Budiey.com

Tarikh tutup peraduan:

1 Julai 2019 (Hari Isnin)

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email.

Terima kasih kepada Click Entertainment Sdn Bhd dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Aaron Aziz Sekeluarga Keracunan Makanan

Faizal Tahir Angkat RATU Berada Di Kelas Tersendiri