in

Pemilik Twitter Kami Anti Minta Maaf Kepada Shila Amzah

Selepas cakap pakai lepas dan mengguris hati Shila Amzah kat twitter, pemilik akaun twitter @kami_anti telah memohon maaf secara terbuka kepada penyanyi Shila Amzah.

Baguslah macam tu, buat apa nak dengki-dengki atau nak buat tak baik kat orang. Lebih baik kita berbaik-baik sesama insan. Hormatilah sesama yang lain.

SALAM,
kami pemilik twitter @kami_anti ingin meminta maaf secara terbuka kepada shila amzah kerana telah membuat tweet yang mengguris hati beliau. kami sedar perbuatan kami melampaui batas sehingga menyembabkan beliau rasa tidak bersemangat. kematian kawan kami bukan menyebabkan beliau, tapi atas sebab masalah antara rakan kami. kami tahu yang kami membuat semua ini kerana terlampau ikut perasaan dan kami meminta maaf secara terbuka kerana kami telah menuduh beliau secara terbuka, jadi kamai perlu meminta maaf secara terbuka juga… ini juga kerana peminat beliau iaitu shilalas telah banyak memberi nasihat kepada walaupun mereka marah dengan kami, tapi mereka tidak membari kata-kata kesat kepada kami. apa yang saya harap, beliau memaafkan kami….

Sharnaaz &Amp; Shila Amzah

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Diploma Showcase Faculty Music of UiTM 2012

Central Market Promotes Local Talent Through Music & Art