in

Pelan Hotlink Internet Percuma Prepaid

Maxis Berhad telah melancarkan # Hotlink Internet percuma pelan prabayar dengan “sentiasa” sambungan internet kelajuan 64Kbps . Adakah ia bunyi terlalu baik untuk menjadi kenyataan? Apakah tangkapan ? Teruskan membaca untuk belajar tentang Maxis Hotlink # internet percuma pelan prabayar .

Pelan # Hotlink Internet Percuma Prepaid

[dropcap]P[/dropcap]elan baru # Hotlink prabayar mudah alih adalah RM8.80 datang dengan RM5 pramuat masa siaran. Ia mempunyai 5 hari tempoh aktif setelah diaktifkan 50 hari tempoh deactive . Dalam tempoh yang deactive , anda hanya boleh menerima panggilan masuk dan SMS. Sebelum ini, pelan Hotlink mempunyai tempoh aktif 30 hari selepas pengaktifan dan 90 hari tempoh deactive .

Anda perlu top-up (contoh: top up RM14 untuk 14 hari tempoh aktif) untuk membuat panggilan dan SMS. Perkhidmatan akan dibatalkan pada akhir tempoh yang deactive. Internet asas percuma aktif sepanjang masa selagi pelan prabayar anda adalah aktif. Kelajuan muat turun sehingga 64Kbps ( 8KB / s).

Menurut Maxis, 64Kbps adalah cukup untuk memastikan kamu aktif di rangkaian sosial :

“Pelanggan dapat menikmati di internet asas termasuk Whatsapp , Line, WeChat , Facebook , Twitter serta laman web yang tidak berintensifkan data .”

Anda boleh melanggan kelajuan tinggi pilihan (sehingga 42Mbps ) Pelan Internet mudah alih serendah RM1 sehari ( 1GB untuk RM30/month ). Rancangan # Hotlink mempunyai kadar rata ke semua rangkaian pada 12 sen bagi setiap 30 saat dan 7 sen setiap SMS. Panggilan IDD & SMS adalah mungkin melalui Hot IDD 132.

Jika amaun top-up anda setiap 2 bulan adalah RM80 dan ke atas, anda akan menerima kredit bonus sehingga RM15. Walau bagaimanapun, Hotlink Kesahan 365 ( RM33/year ) atau Kesahan 90 tidak disediakan untuk pelan # Hotlink. Maxis tidak membenarkan anda untuk menikmati penyelenggaraan yang rendah dan Internet asas percuma pada masa yang sama.

Di mana untuk membeli?

Anda boleh mendapatkan # Hotlink Internet percuma pelan baru prabayar di terdekat Hotlink Peniaga atau Pusat Maxis. Pelanggan Hotlink yang sedia ada boleh dail * 108 * 25 # untuk menaik taraf kepada pelan baru # Hotlink.

Pelanggan Hotlink semasa boleh berhijrah ke # Hotlink baru dengan mendail * 108 * 25 # atau dail * 100 # > Hotlink Istimewa > japan, Pelan Hotlink Baru.

Anda boleh melawat Hotlink.com.my untuk maklumat lanjut.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

RADIOroentasi Satukan Pendengar Era FM

Gambar Fahrin Ahmad di Arc de Triomphe Paris