in , ,

Maxis Lancar Filem Raya Maxis Dengan Tumpuan Kepada Generasi Z

* Filem Kali Pertama Raya menyerlahkan kegembiraan dalam semangat memberi dengan tumpuan kepada pencari kerja kali pertama

Maxis telah melancarkan filem Kali Pertama Raya, yang memberi tumpuan kepada pencari kerja kali pertama dari Generasi Z. Filem ini mengikuti perjalanan mereka dalam memikul tanggungjawab baharu, berasa berupaya dan bangga dapat menyumbang kepada keluarga mereka. Ia juga menyentuh kepentingan untuk terus berhubung dengan orang tersayang serta peranan teknologi dalam menjadikan musim perayaan lebih istimewa.

Selain itu, Maxis menawarkan promosi dan tawaran menarik untuk pelanggan prabayar, pascabayar dan fibernya bagi menceriakan perayaan, termasuk peranti dengan nilai yang hebat serta pelan mampu bilik dengan lebih banyak data.

Postpaid Raya Promo

“Maxis berbesar hati untuk berkongsi filem raya kami sempena Hari Raya, yang mewakili nilai-nilai Malaysia yang unik. Kami juga teruja untuk menawarkan tawaran Aidil Fitri yang sangat menarik untuk menceriakan musim perayaan ini. Kami mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada rakyat Malaysia yang menyambut perayaan ini,”

– Loh Keh Jiat, Ketua Pegawai Pemasaran Maxis.

Tawaran dan promosi menarik tersedia untuk pelanggan Hotlink, Maxis Postpaid dan Maxis Home Fibre agar mereka boleh terus berhubung dan menikmati musim perayaan bersama-sama:

Hotlink• Pelanggan Hotlink Postpaid 40 dan 60 boleh membeli dua telefon pintar Honor X6 pada harga RM99 seunit, berbanding dengan harga runcit RM599.
Maxis Postpaid• Nikmati pelan Maxis Postpaid 98 pada hanya RM78/bulan (pelanggan akan menikmati rebat sebanyak RM20 x 24 bulan mengikut pelan mereka) • Pelanggan juga mendapat data 60GB dan telefon pintar 5G percuma.
Maxis Home Fibre• Daftar dengan Maxis Home Fibre 300Mbps untuk mendapat TV Pintar LG 55” 4K UHD dengan hanya RM50/bulan • Pelanggan yang ingin mendapatkan bar bunyi dengan TV baharu mereka boleh memilih Maxis Home Fibre 500Mbps untuk mendapatkan Samsung 75” 4K UHD TV dan bar bunyi Samsung B550 dengan hanya RM119/bulan. • Ketahui lebih lanjut di kedai dalam talian Maxis.
Hari Raya Campaign Image

Menyokong komuniti yang memerlukan

Menjelang musim perayaan, Maxis telah mengedarkan kotak makanan kepada 200 keluarga di beberapa lokasi. Inisiatif ini adalah untuk membantu mereka yang terjejas akibat banjir di Johor baru-baru ini, sekaligus membantu mereka dalam persiapan sambutan Hari Raya. Sukarelawan Maxis juga turun padang untuk membantu pengagihan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

ROSSA

Rossa Kembali Dengan Lagu Religi, Khanti Jadi OST Bidadari Bermata Bening

PUTERI SARAH LIYANA SENYUM

Puteri Sarah Liyana Beraya Dengan Mentua, Undang Rasa Sebak Netizen