in , ,

MYAirline Umum Kerjasama dengan Visa Untuk Kelebihan Pemegang Kad

Pemegang kad akan menikmati keistimewaan istimewa pada bulan April

MYAirline telah mengumumkan perkongsian terbarunya dengan Visa, peneraju dunia dalam pembayaran digital. Mulai 1 April 2023, pemegang kad Visa yang menempah penerbangan di laman web atau aplikasi mudah alih MYAirline akan layak menerima diskaun RM5 dari setiap tempat duduk penerbangan untuk tambang biasa dan promosi. 

Promosi ini akan berlangsung sehingga 31 Mei 2023 dan akan tersedia kepada pemegang kad Visa sahaja.

MYAirline Umum Kerjasama dengan Visa Untuk Kelebihan Pemegang Kad

Terbang ke lokasi domestik dan antarabangsa yang eksotik dengan MYAirline – dari Malaysia Timur ke kawasan utara di semenanjung, nikmati makanan laut yang lazat di sepanjang pantai untuk mendaki bersama keajaiban alam semula jadi.

Alami kekayaan budaya Sabah dan Sarawak atau ambil bahagian dalam tradisi tempatan Kota Bharu. Anda juga boleh merancang untuk pengembaraan hari yang menarik dengan menggunakan jadual penerbangan kami yang sesuai untuk tiba tepat pada masanya di destinasi anda – dan kembali.

Sebagai alternatif, manfaatkan kempen ini untuk lawatan perniagaan anda ke pusat ekonomi seperti Miri dan Pulau Pinang. Kemaskan mesyuarat sehari kerana anda boleh terbang tepat pada masanya untuk memulakan pagi dan menamatkan perjalanan dengan makan malam rangkaian. Sebagai alternatif, terbang semula pada hari yang sama dengan masa penerbangan kami yang sesuai.

Untuk menikmati diskaun, semua pemegang kad Visa dikehendaki memasukkan kod promosi kempen “VISA5” sebelum mereka memulakan tempahan. Seterusnya, mereka perlu menyimpan butiran kad pada halaman pembayaran sebelum memuktamadkan pembelian.

Untuk menjadikannya lebih mudah diakses, diskaun ini juga terpakai dengan promosi sedia ada yang lain. Walau bagaimanapun, promosi ini tidak terpakai kepada cukai lapangan terbang dan yuran.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

PAMUNGKAS

Pamungkas Kembali Bawa Mimpi Ke Kuala Lumpur, Kali Ini Perform di Nusa Fest

KHAI BAHAR

Khai Bahar Nyanyikan Lagu PANO Dalam Bahasa Melayu Menerusi BAGAIMANA