in

Tips & Rahsia Maya Karin Tidur Lena

Seperti slogan mereka “Lebih Dari Penjagaan Tulang Belakang”, Vono yang merupakan peneraju utama tilam penjagaan tulang belakang baru-baru ini telah melancarkan ErgoBed Blue siri terbaru yang menampilkan perlindungan tulang belakang, bersama-sama dengan bilik pameran mudah alih mereka, The Vono Blue Truck, yang akan mengelilingi sekitar pusat membeli-belah di sekitar Lembah Klang dari Mei hingga Ogos 2016.

Tilam Vono ErgoBed Blue dicipta oleh pakar ergonomi dan disahkan oleh AEH (Pusat Ergonomis di Switzerland), menggabungkan penyelidikan dan teknologi terkini yang mengutamakan 7 zon utama untuk memberi sokongan ideal kepada 7 zon badan. Dengan kemunculan Sistem Intalok ini memberikan dua kali ganda spring yang mempunyai dua lapisan lateks yang berkualiti tinggi, Vono adalah jenama yang boleh anda percayai untuk penjagaan tulang belakang yang lebih baik.

Maya Karin

Disasarkan kepada golongan profesional bandar yang menikmati produk pelbagai fungsi, ErgoBed Biru menentang konvensyen dengan reka bentuk yang menarik dari segi estetik dan kelihatan cantik walaupun dengan sendiri, tanpa cadar.

Siri Ergobed Blue telah direka bersama dengan artis Antarabangsa dan Duta Vono Malaysia, Maya Karin. “Kerana sifat semulajadi tugas saya, saya telah meneroka secara meluas dan dapat berkongsi pengalaman saya untuk membantu menentukan apa yang terbaik dan juga dapat menyumbang kepada tidur yang baik dan tenang. Bekerjasama dengan jenama terkemuka yang mempunyai kepakaran lebih daripada 100 tahun dalam penjagaan tulang belakang membuatkan kita satu pasukan yang hebat, jadi anda tahu anda dapat yang terbaik, “kata Maya Karin pada majlis pelancaran siri produk baru ini yang diadakan di Tesco Mutiara Damansara.

Ketiga-tiga model siri ErgoBed Blue keluaran Vono ini menampilkan Pocketed Intalok 1200 Springing System yang merupakan dawai keluli tegangan tinggi, yang melalui mesin gegelung khas dan ditenun dalam corak yang saling interlock untuk sokongan badan yang teguh dan mampu menyerap pergerakan badan untuk tidur tanpa gangguan. Rekabentuk ergonomik dengan 7 zon dan Lateks memberi sokongan ideal kepada 7 zon badan. Penggunaan fabrik SaniGuardTM yang dibina oleh bahan tidak berbahaya, Zink Pyrithione, dirumus untuk menghalang pembiakan debu hama dan alahan untuk tidur yang selesa dan bersih.

Dalam siri ErgoBed Blue terbaru ini, Ergo Accent II merupakan tilam yang lebih mantap dengan ketebalan 12.5 inci. Manakala ErgoBed Comfort 1 adalah tilam yang sederhana mantap dengan ketebalan 11 inci dengan perca ala bahagian bantal yang mewah. ErgoBed Comfort 2 pula mempunyai 12 inci ketebalan yang sederhana mantap dengan perca ala bahagian bantal yang mewah yang serupa seperti ErgoBed Comfort 1, ditambah dengan bahagian atas iaitu lapisan tambahan Euro Top yang mencipta keselesaan kusyen untuk tidur yang nyaman.

“Apa pun pilihan anda, Vono mempunyai tilam yang sesuai untuk gaya hidup anda. Vono akan terus berusaha dan berkembang dalam mengikuti era pasaran semasa. Untuk pengguna yang inginkan kepelbagaian produk, kami membawakan bukan sahaja tilam biasa tetapi tilam yang mempunyai sistem penjagaan belakang dengan ciri-ciri estetika, digabungkan menjadi satu. Kami gembira Maya Karin terlibat dalam reka bentuk siri ini bersama kami kerana beliau mempunyai bakat yang hebat dalam fesyen dan reka bentuk. Beliau telah memberikan pendapat yang sangat berguna dalam menentukan keseluruhan rupa dan rasa tilam ini,” kata Michael Teoh, Pengarah Urusan Hilding Anders Malaysia Sdn Bhd pada majlis pelancaran itu.

Semasa pelancaran itu , tetamu telah dibawa melawat bilik pameran yang unik: The Vono Blue Truck, dengan paparan menarik daripada tiga tilam siri ErgoBed Biru baru. The Vono Blue Truck adalah yang pertama seumpamanya di Malaysia, akan berjalan selama tiga bulan bermula 27 Mei 2016 ke 21 Ogos 2016 ke pelbagai lokasi di seluruh Lembah Klang. Orang ramai dapat merasakan perbezaan siri baru ErgoBed Blue sendiri apabila melawat The Vono Blue Truck di lokasi ini :

Tesco Mutiara Damansara, 27 Mei
AEON AE2 Setiawangsa, 3 Jun
Tesco Extra Shah Alam, 4 Jun
Giant Banting Mall, 10 Jun
AEON Bukit Tinggi Klang, 11 Jun
Giant Shah Alam Mall, 12 Jun
Tesco Bukit Beruntung, 17 Jun
Tesco Setia Alam Mall, 18 Jun
Tesco Puchong, 24 Jun
Giant Subang Jaya Mall, 25 Jun
AEON Metro Prima Kepong, 26 Jun
Tesco Kepong, 1 Jul
Tesco Rawang, 2 Jul
Giant Bandar Puteri Puchong, 15 Jul
Tesco Extra Ara Damansara, 16 Jul
AEON Alpha Angle, 17 Jul
Tesco Extra Ampang, 22 Jul
AEON Mahkota Cheras, 23 Jul
Tesco Extra Cheras, 24 Jul
Giant Cheras Mall, 30 Jul
AEON Taman Equine, 31 Jul
Giant Putra Height Mall, 5 Ogos
Tesco Semenyih, 6 Ogos
AEON Seremban 2, 12 Ogos
Tesco Extra Seremban Jaya, 13 Ogos
Tesco Nilai, 19 Ogos

Sepanjang tempoh pameran bergerak mudah alih ini, ketahui bagaimana anda boleh menerima hadiah-hadiah percuma yang istimewa dengan pembelian tilam Vono dari The Vono Blue Truck. ErgoBed Biru kini boleh didapati dalam saiz Single, Super Single, Queen dan King. Harga pasaran bermula dari RM1199 sehingga RM2799.

Tentang Vono
Vono adalah jenama tilam terkenal yang dicipta pada tahun 1896 dan berasal dari United Kingdom. Dengan sejarah lebih daripada 100 tahun, Vono kini merupakan jenama tilam yang terkenal di Malaysia, popular di kalangan golongan pertengahan, Tilam Vono bukan sahaja dijual di pasaran Malaysia , ia juga dieksport ke Singapura, Brunei, Hong Kong, Taiwan, Filipina dan India.

Tilam Vono unik kerana kemunculan Sistem Intalok. Struktur Interlink unik dan tahan lama juga telah memberi Tilam Vono sekurang-kurangnya 2 kali ganda spring berbanding tilam biasa. Lebih banyak spring akan memberi lebih banyak sokongan. Intalok Spring pada tilam Vono mengikut kontur badan manusia, memberikan sokongan yang terbaik untuk memastikan anda mendapat tidur yang selesa. Slogan Vono adalah “Lebih dari Penjagaan Belakang” kerana Vono bukan sahaja menghasilkan tilam yang menjaga belakang anda, ia juga mempunyai ciri-ciri tambahan untuk membuat anda tidur lebih selesa. Vono merupakan ahli Kumpulan Hilding Anders sejak tahun 2006, kumpulan terbesar dalam pembuatan peralatan tempat tidur di Eropah , Rusia dan Asia.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Poster Karakter Spock & Chekov STAR TREK BEYOND Diperlihatkan

Senarai Peserta Qari Jr. Musim Ke-5