in ,

Ada Pihak Ambil Kesempatan, Maya Karin Tutup Perniagaan Burger Bakar

Pelakon popular Maya Karin membuat kejutan apabila mengumumkan untuk tidak lagi meneruskan perniagaan burger bakar yang diusahakannya.

Pelakon jelita, Maya Karin menerusi Instagram miliknya berkata, projek yang menggunakan nama #burgerbakarmayakarin itu bermula sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) akan ditutup mulai 1 Ogos.

“Dengan ini saya ingin mengumumkan #burgerbakarmayakarin akan tutup bermula 1st August ini. Dengan itu saya memberitahu saya tidak terlibat dengan mana2 brands burger.

“Projek burger ini bermula pada musim PKP untuk mengisi masa yang terluang. Sejujurnya niat di hati ingin memperluaskan dan memperkembangan burger bakar saya,”

– Maya Karin

Menurut pelakon berkenaan, antara sebab utama dia menutup perniagaan tersebut setelah mendapati ada pihak mengambil kesempatan.

“Itu antara sebab saya mengambil keputusan untuk tutup terus. Terima kasih diatas sokongan anda semua yang tak terhingga.

“Saya amat hargai segala sokongan anda berikan! Dan Selamat Hari Raya Aidiladha! Love, Maya,” ujarnya.

– Maya Karin

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Siaran Sulung Awesome Tv Melalui Saluran 112, MyTV

Amitabh Bachchan Pulih Covid-19 Dibenarkan Pulang