in , ,

Betul Ke Mawar Karim Bekas Isteri Akhirnya Kahwin? Ini Komen Fizo Omar

Susulan penyebaran khabar angin mengenai perkahwinan usahawan popular, Mawar Karim, bekas suaminya, pelakon juga pengacara, Fizo Omar enggan mengiyakan mahupun menafikan dakwaan tersebut.

Selepas banyak orang bercakap tentang perkahwinan usahawan terkenal Mawar Karim, bekas suaminya, Fizo Omar, seorang pelakon dan pengacara, tidak mahu mengesahkan atau menolak khabar angin itu.

Fizo memberitahu bahawa dia tidak mahu berspekulasi tentang perkara yang dia tidak pasti, terutamanya kerana dia hanya bekas suami Mawar. Baginya, lebih baik Mawar sendiri mengesahkan perkara itu.

“Ada khabar angin yang saya dengar tentang dia sudah berkahwin semula. Tetapi saya rasa lebih baik tanya dia sendiri. Kami hanya berhubung tentang anak kami,”

– Fizo Omar

Walaupun begitu, Fizo mengucapkan harapan terbaik untuk kebahagiaan Mawar dengan pasangan barunya.

“Saya akan gembira jika dia betul-betul sudah berkahwin semula. Itu akan menjadi sesuatu yang baik untuk anak kami, Maryam, kerana dia akan mempunyai dua ibu dan dua bapa. Saya juga berdoa agar dia bahagia dengan pasangannya yang baru.”

– Fizo Omar

Sebelum ini, ada dakwaan bahawa Mawar sudah berkahwin semula dengan seseorang yang terkenal. Video yang menjadi viral menunjukkan Fizo mengucapkan tahniah kepada Mawar.

Mawar dan Fizo berkahwin pada November 2013 dan bercerai pada Julai 2019. Mereka mempunyai seorang anak perempuan bernama Maryam, yang kini berusia enam tahun. Fizo kemudian berkahwin lagi dengan Fazeera Nazri Azrai pada 21 Oktober 2021 dan dikurniakan dua orang anak.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

ROZITA CHE WAN

Rozita Che Wan Dedah Pelakon Wanita Berimej Alim Ini Ambil Barang Terlarang

Mahu Selesaikan Masalah, Shakilla Khoriri Mohon Netizen Henti Kecam Fizi Ali