in ,

Che Puan Juliana Evans Hos Baharu MAHLIGAI CINTA

Memasuki musim ke-13, program gaya hidup Mahligai Cinta bakal menampilkan hos baharu iaitu Che Puan Juliana Evans mulai 4 Januari 2018. Sejak mula bersiaran pada tahun 2011, program yang mengabadikan kenangan pasangan pengantin ini pernah dikendalikan oleh Dato’ Jovian Mandagie, Izreen Azmida, Raja Azureen Eleena Raja Zulkifli, Fatin Nuraisya dan juga Mira Filzah.

Mahligai Cinta

Che Puan Juliana Evans Hos Baharu MAHLIGAI CINTA

Juliana Evans mula mencipta nama sebagai pengacara kanak-kanak seawal usia 12 tahun, sebelum dikenali menerusi rancangan Remaja di TV3 pada tahun 2007. Seiring usia yang semakin matang berserta pengalaman yang dimiliki, Juliana Evans kini dilihat semakin yakin dan mampu memberi sentuhan tersendiri dalam mengendalikan program Mahligai Cinta ini. Mahligai Cinta musim terbaharu ini bukan sahaja mengabadikan kenangan bahagia mempelai, program ini juga mahu memberi inspirasi kepada pasangan yang bakal berkahwin dalam membuat persediaan hari bahagia mereka bergelar raja sehari.

Peminat juga dapat mengetahui lebih dekat lagi kisah suka duka percintaan selebriti pujaan mereka, dan bagaimana mereka membuat persiapan dari awal hinggalah berlangsungnya majlis perkahwinan mereka. Antara majlis perkawinan dan kisah cinta yang bakal dipaparkan bagi tahun 2018 adalah perkahwinan pelakon Mawar Rashid, Aisya Hasnaa, Mohd Kurniawan Naim iaitu anak lelaki kepada Dato’ Sri Bung Mokhtar Hj Radin, perkahwinan Instafamous Syafiqah Aina dan ramai lagi. Mahligai Cinta 2018 akan turut berkongsi kisah cinta artis popular tanahair seperti Dato’ Jovian Mandagie, Nana Mahzan serta pelakon kacak Fahrin Ahmad.

Ikuti program 30 minit yang diterajui oleh Anita Awang sebagai Penerbit, serta Nuraeshah Malik dan Ezzah Abdul Aziz Fawzy sebagai Penerbit Eksekutif, setiap hari Khamis, jam 11.30 pagi hanya di TV3.

Mahligai Cinta

Mahligai Cinta

Mahligai Cinta

Mahligai Cinta

Mahligai Cinta

Mahligai Cinta

Mahligai Cinta

Mahligai Cinta

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Telemovie CERITA DARI DINDING Konflik Kekeluargaan Arahan Murali Abdullah

One World Hotel Staff Toast To Their First Successful Decade