in , ,

Banyak Bercakap Dari Menyanyi, Ini Penjelasan Ziana Zain & Anuar Zain

Penyanyi adik beradik terkemuka tanah air iaitu Ziana Zain dan juga Anuar Zain telah menerima beberapa komen yang menegvr mereka untuk lebih banyak menyanyi ketika membuat persembahan.

Ada yang mengatakan, Ziana dan Anuar terlalu banyak bercakap ketika melakukan persembahan ketika satu konsert di KLCC pada awal bulan Ogos yang lepas. 

Ternyata ada penonton dan hadirin yang kurang senang dan meminta Ziana dan Anuar lebih banyak fokus pada nyanyian mereka. 

KONSERT ANUAR ZIANA ZAIN KLCC

Menjawab terguran serta pendapat berkenaan, Ziana Zain telah pun memberi resp0nnya

Penyanyi berumur 54 tahun ini akui kekvrangan diri dan akan jadikan komen berkenaan sebagai panduan serta peringatan.

“Komen yang mahu kami untuk lebihkan menyanyi dan kurangkan bercakap, memang boleh, ye boleh. Kerana kami ni bukannya apa, apabila lama tak buat konsert, bilatengok penonton, rasa begitu teruja dan mahu mengalu-alukan mereka.”

– Ziana Zain
KONSERT ANUAR ZIANA ZAIN KLCC

“Jadi kami pergi kepada peminat untuk ucap terima kasih.”  

“Apapun, mungkin dalam kepala mereka dah tertumpu nak kan lagu. Oleh itu, kita kena belajar. Ada yang suka dan tak suka, itu merupakan selera masing-masing. Ada yang datang dengan keadaan yang positif tapi ada juga yang datang nak cari sil4p kita pun ada.”

“Hal macam ni biasalah, industri seni ni. Saya memang berfikiran terbuka. Setiap komen dan juga teguran akan saya terima. Saya tak mahu jadi orang yang tak boleh terima, itu kan tak belajar namanya.”

– Ziana Zain
KONSERT ANUAR ZIANA ZAIN KLCC

Selepas mengadakan konsert di KLCC bersama adiknya Anuar Zain, kini Ziana Zain akan mengadakan konsert seterusnya di negara jiran iaitu Singapura pada bulan September pula. 

Ziana Zain dan Anuar Zain akan baiki lagi untuk persembahan di masa akan datang.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

KAKA AZRAFF

Kaka Azraff Kini Bangkit Dari Rasa Sedih Setelah Lama HILANG

Disney+ Hotstar Raikan Peminat di Hari Hotstar Disney+, Sunway Pyramid